Pizza cu piersici, Prosciutto și brânză de capră
Pizza cu piersici, Prosciutto și brânză de capră necesită aproximativ 25 de ore de la început până la sfârșit. Această rețetă face 4 porții cu 510 calorii, 15g de proteine, și 22g de grăsime fiecare. Pentru $1.55 pe portie, această rețetă acoperă 16% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. Funcționează bine ca fel principal. Este adus la tine de Epicurious. Mergeți la magazin și ridicați sare, brânză ușoară de capră, ulei de măsline și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Pentru a consuma făina, puteți urma acest fel principal cu Tarta de mere cu sos de Caramel ca desert. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 48%, care este solid. Rețete similare sunt Pizza cu piersici, Prosciutto și brânză de capră, Pizza cu piersici, Prosciutto și brânză de capră, și Piersică, Prosciutto + Brânză De Capră Crostini.
Instrucțiuni
Se amestecă drojdia și zahărul în apă până se dizolvă și se lasă să stea 5 minute sau până se spumează.
Bateți împreună făina și sarea într-un castron și adăugați amestecul de drojdie, amestecând până se formează un aluat. Frământați aluatul pe o suprafață făinoasă 5 minute. Puneți într-un castron mare cu ulei și întoarceți-l pentru a acoperi.
Lăsați să crească, acoperit cu folie de plastic, într-un loc cald până se dublează în vrac, aproximativ 1 1/2 ore.
În timp ce aluatul crește, puneți piatra de pizza în poziția cea mai joasă a cuptorului (pe podeaua cuptorului dacă este gaz, poziția cea mai joasă a raftului dacă este electrică; îndepărtați alte rafturi în ambele cazuri) și preîncălziți cuptorul la cea mai înaltă setare (500-550 circulari F; lăsați aproximativ 1 oră să se preîncălzească Cu piatră).
Sfert de aluat pe suprafața făinată și praf cu făină. Formați și întindeți 2 bucăți de aluat în ovale de 7 pe 5 inci (păstrați aluatul rămas acoperit).
Presărați generos coaja de brutar cu făină și transferați cu grijă ovale pe ea. Smucitură coaja; dacă aluatul se lipeste, ridicați-l și presărați făină dedesubt.
Lucrând rapid, periați ovalele cu puțin ulei și acoperiți fiecare cu un sfert de piersici, prosciutto, brânză și rozmarin. Se condimentează cu sare și piper.
Aliniați marginea îndepărtată a cojii cu marginea îndepărtată a pietrei și înclinați coaja, smucind-o ușor. Când marginea primei pizza atinge piatra, trageți rapid coaja înapoi pentru a transfera complet pizza în piatră (nu mișcați pizza).
Coaceți până când sunt crocante și aurii, 6 până la 8 minute. Glisați coaja sub pizza pentru a scoate din cuptor.
Formați, acoperiți și coaceți încă 2 pizza în același mod.
Stropiți uleiul rămas peste pizza.