Pizza cu piersici, Prosciutto și brânză de capră

Pizza cu piersici, Prosciutto și brânză de capră
Pizza cu piersici, Prosciutto și brânză de capră necesită aproximativ 25 de ore de la început până la sfârșit. Această rețetă face 4 porții cu 510 calorii, 15g de proteine, și 22g de grăsime fiecare. Pentru $1.55 pe portie, această rețetă acoperă 16% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. Funcționează bine ca fel principal. Este adus la tine de Epicurious. Mergeți la magazin și ridicați sare, brânză ușoară de capră, ulei de măsline și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Pentru a consuma făina, puteți urma acest fel principal cu Tarta de mere cu sos de Caramel ca desert. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 48%, care este solid. Rețete similare sunt Pizza cu piersici, Prosciutto și brânză de capră, Pizza cu piersici, Prosciutto și brânză de capră, și Piersică, Prosciutto + Brânză De Capră Crostini.

Instrucțiuni

1
Se amestecă drojdia și zahărul în apă până se dizolvă și se lasă să stea 5 minute sau până se spumează.
Ingrediente de care veți avea nevoie
ZahărZahăr
ApăApă
DrojdieDrojdie
2
Bateți împreună făina și sarea într-un castron și adăugați amestecul de drojdie, amestecând până se formează un aluat. Frământați aluatul pe o suprafață făinoasă 5 minute. Puneți într-un castron mare cu ulei și întoarceți-l pentru a acoperi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
AluatAluat
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
DrojdieDrojdie
SareSare
Echipamente pe care le vei folosi
BatetiBateti
BolBol
3
Lăsați să crească, acoperit cu folie de plastic, într-un loc cald până se dublează în vrac, aproximativ 1 1/2 ore.
Ingrediente de care veți avea nevoie
FolieFolie
Echipamente pe care le vei folosi
Folie De PlasticFolie De Plastic
4
În timp ce aluatul crește, puneți piatra de pizza în poziția cea mai joasă a cuptorului (pe podeaua cuptorului dacă este gaz, poziția cea mai joasă a raftului dacă este electrică; îndepărtați alte rafturi în ambele cazuri) și preîncălziți cuptorul la cea mai înaltă setare (500-550 circulari F; lăsați aproximativ 1 oră să se preîncălzească Cu piatră).
Ingrediente de care veți avea nevoie
AluatAluat
Echipamente pe care le vei folosi
Pizza PiatrăPizza Piatră
CuptorCuptor
1
Sfert de aluat pe suprafața făinată și praf cu făină. Formați și întindeți 2 bucăți de aluat în ovale de 7 pe 5 inci (păstrați aluatul rămas acoperit).
Ingrediente de care veți avea nevoie
AluatAluat
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
2
Presărați generos coaja de brutar cu făină și transferați cu grijă ovale pe ea. Smucitură coaja; dacă aluatul se lipeste, ridicați-l și presărați făină dedesubt.
Ingrediente de care veți avea nevoie
AluatAluat
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
1
Lucrând rapid, periați ovalele cu puțin ulei și acoperiți fiecare cu un sfert de piersici, prosciutto, brânză și rozmarin. Se condimentează cu sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și PiperSare și Piper
ProsciuttoProsciutto
RozmarinRozmarin
1-1/4 Cani De Capsuni Congelate Neindulcite, Decongelate1-1/4 Cani De Capsuni Congelate Neindulcite, Decongelate
BrânzăBrânză
Ulei De GătitUlei De Gătit
2
Aliniați marginea îndepărtată a cojii cu marginea îndepărtată a pietrei și înclinați coaja, smucind-o ușor. Când marginea primei pizza atinge piatra, trageți rapid coaja înapoi pentru a transfera complet pizza în piatră (nu mișcați pizza).
3
Coaceți până când sunt crocante și aurii, 6 până la 8 minute. Glisați coaja sub pizza pentru a scoate din cuptor.
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
4
Formați, acoperiți și coaceți încă 2 pizza în același mod.
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
5
Stropiți uleiul rămas peste pizza.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De GătitUlei De Gătit
DificultateExpert
Gata În25 hrs
Porții4
Scor De Sănătate10
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista