Pizza Cu Pesto De Cartofi
Reteta de cartofi Pesto Pizza ar putea satisface pofta mediteraneană în aproximativ 25 minute. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 19g de proteine, 17g de grăsime, și un total de 455 calorii. Pentru $2.15 pe portie, veți obține un fel principal care servește 6. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face din nou. Dacă aveți pesto de busuioc, cartofi, crustă de pizza artizanală și alte câteva ingrediente la îndemână, o puteți face. Este adus la tine de Toțiretete. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 50%. Acest scor este destul de bun. Încercați Pesto de cartofi și Pizza Feta, Pizza Cu Crustă Subțire De Casă + Pesto + Cartof, și Cartofi dulci, Pesto de Kale și Pizza Brie pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Încălziți cuptorul la 400 grade F pentru tigaie întunecată sau antiaderentă (425 grade F pentru toate celelalte Tigăi). Pulverizați tigaia de 15x10 inci cu părțile laterale cu spray de gătit.
Desfaceți aluatul în tigaie; începând din centru, apăsați aluatul în dreptunghi de 15x10 inci.
Coaceți 4 până la 6 minute sau până când marginile încep să se fixeze.
Într-un castron mic, amestecați 6 linguri de pesto cu usturoiul.
Se presară cu brânză. Se acoperă cu felii de cartofi și se unge restul de 2 linguri pesto peste cartofi.
Coaceți cu 8 până la 10 minute mai mult sau până când crusta se rumeneste și brânza se topește.
Garnisiți cu ceapă verde. Pentru a servi, tăiați în 6 rânduri cu 3 rânduri.