Pizza Cu Pesto De Cartofi

Pizza Cu Pesto De Cartofi
Reteta de cartofi Pesto Pizza ar putea satisface pofta mediteraneană în aproximativ 25 minute. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 19g de proteine, 17g de grăsime, și un total de 455 calorii. Pentru $2.15 pe portie, veți obține un fel principal care servește 6. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face din nou. Dacă aveți pesto de busuioc, cartofi, crustă de pizza artizanală și alte câteva ingrediente la îndemână, o puteți face. Este adus la tine de Toțiretete. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 50%. Acest scor este destul de bun. Încercați Pesto de cartofi și Pizza Feta, Pizza Cu Crustă Subțire De Casă + Pesto + Cartof, și Cartofi dulci, Pesto de Kale și Pizza Brie pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Încălziți cuptorul la 400 grade F pentru tigaie întunecată sau antiaderentă (425 grade F pentru toate celelalte Tigăi). Pulverizați tigaia de 15x10 inci cu părțile laterale cu spray de gătit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tarhon OpționalTarhon Opțional
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Vanilat, Plus Extra Pentru ServireZahăr Vanilat, Plus Extra Pentru Servire
1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă
2
Desfaceți aluatul în tigaie; începând din centru, apăsați aluatul în dreptunghi de 15x10 inci.
Ingrediente de care veți avea nevoie
48 Până La 56 De Bomboane Life Savers48 Până La 56 De Bomboane Life Savers
Echipamente pe care le vei folosi
1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă
3
Coaceți 4 până la 6 minute sau până când marginile încep să se fixeze.
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Vanilat, Plus Extra Pentru ServireZahăr Vanilat, Plus Extra Pentru Servire
4
Într-un castron mic, amestecați 6 linguri de pesto cu usturoiul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Crumble De Carne Vegetariană CongelatăCrumble De Carne Vegetariană Congelată
Mazăre Proaspătă Decojită Sau Mazăre Organică Congelată DecongelatăMazăre Proaspătă Decojită Sau Mazăre Organică Congelată Decongelată
Echipamente pe care le vei folosi
Vinegretă De VerjuicVinegretă De Verjuic
5
Răspândiți peste crustă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3/4 Cană Plus 3 Linguri De Grăsime Vegetală3/4 Cană Plus 3 Linguri De Grăsime Vegetală
6
Se presară cu brânză. Se acoperă cu felii de cartofi și se unge restul de 2 linguri pesto peste cartofi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cartofi Feliați, Curățați, FierțiCartofi Feliați, Curățați, Fierți
Tăiat în Cuburi De 2,5 CmTăiat în Cuburi De 2,5 Cm
Mazăre Proaspătă Decojită Sau Mazăre Organică Congelată DecongelatăMazăre Proaspătă Decojită Sau Mazăre Organică Congelată Decongelată
7
Coaceți cu 8 până la 10 minute mai mult sau până când crusta se rumeneste și brânza se topește.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tăiat în Cuburi De 2,5 CmTăiat în Cuburi De 2,5 Cm
3/4 Cană Plus 3 Linguri De Grăsime Vegetală3/4 Cană Plus 3 Linguri De Grăsime Vegetală
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Vanilat, Plus Extra Pentru ServireZahăr Vanilat, Plus Extra Pentru Servire
8
Garnisiți cu ceapă verde. Pentru a servi, tăiați în 6 rânduri cu 3 rânduri.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ghimbir întreg, ZdrobitGhimbir întreg, Zdrobit

Vin recomandat: Chianti, Trebbiano, Verdicchio

Chianti, Trebbiano și Verdicchio sunt alegeri excelente pentru Italiană. Italienii știu mâncare și știu vin. Trebbiano și Verdicchio sunt vinuri albe italiene care se împerechează bine cu pește și carne albă, în timp ce Chianti este un roșu Italian excelent pentru mâncăruri mai grele și mai îndrăznețe. Castellani Chianti Annata cu un rating de 4.6 din 5 stele pare a fi un meci bun. Costă aproximativ 14 dolari pe sticlă.
Castellani Chianti Annata
Castellani Chianti Annata
Culoare roșie rubinie strălucitoare. Nasul este intens și fructat, cu un parfum violet și o ușoară notă de cireșe și coacăze roșii. Palatul este uscat și echilibrat, ușor tanic, care se transformă în catifelare catifelată.Se asortează bine cu paste delicioase cu mâncăruri picante cu paste. Ideal cu fripturi, fripturi și vițel la grătar.Amestec: 90% Sangiovese, 10% Ciliegiolo
DificultateNormal
Gata În25 m.
Porții6
Scor De Sănătate9
Revista