Pizza Cu Pepperoni Cu Brânză

Pizza Cu Pepperoni Cu Brânză
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați Pizzanul pepperoni cu brânză. Această rețetă servește 1. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 49G de proteine, 36g de grăsime, și un total de 1306 calorii. Pentru $5.42 pe portie, această rețetă acoperă 15% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă de la Kraft Recipes are 1 fani. Un amestec de Cheez whiz Cheese dip, ardei, Oscar mayer pepperoni și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Această rețetă este tipică bucătăriei mediteraneene. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 36%. Acest scor nu este atât de super. Rețete similare includ Bastoane De Pizza Cu Pepperoni Cu Brânză, Brânză Pepperoni Parmezan Pizza, și Rulouri De Pizza Cu Pepperoni Cu Brânză.

Instrucțiuni

1
Încălziți cuptorul la 232°.
Echipamente pe care le vei folosi
Modele în Arhiva „Meșteșuguri” De Pe Site-ul Web Country WomanModele în Arhiva „Meșteșuguri” De Pe Site-ul Web Country Woman
2
Așezați crusta de pizza pe foaia de copt; se întinde cu Cheez WHIZ.
Ingrediente de care veți avea nevoie
8 Uncii De Brânză Mozzarella Tăiată în Felii Subțiri8 Uncii De Brânză Mozzarella Tăiată în Felii Subțiri
Cheez WhizCheez Whiz
20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți SotațiCreveți Sotați
3
Se acoperă cu ingredientele rămase.
4
Coaceți 8 până la 10 min. sau până când mozzarella este topită.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Linguriță Cu Vârf Pătrunjel Proaspăt Cu Frunze Plate TocatLinguriță Cu Vârf Pătrunjel Proaspăt Cu Frunze Plate Tocat
Echipamente pe care le vei folosi
Modele în Arhiva „Meșteșuguri” De Pe Site-ul Web Country WomanModele în Arhiva „Meșteșuguri” De Pe Site-ul Web Country Woman

Vin recomandat: Chianti, Trebbiano, Verdicchio

Chianti, Trebbiano și Verdicchio sunt alegeri excelente pentru Italiană. Italienii știu mâncare și știu vin. Trebbiano și Verdicchio sunt vinuri albe italiene care se potrivesc bine cu pește și carne albă, în timp ce Chianti este un roșu Italian excelent pentru mâncăruri mai grele și mai îndrăznețe. Ai putea încerca Caposaldo Chianti. Recenzenților le place destul de mult cu un rating de 5 stele din 5 și un preț de aproximativ 13 dolari pe sticlă.
Caposaldo Chianti
Caposaldo Chianti
Caposaldo Chianti este roșu rubiniu, cu un parfum fructat, textură netedă, structură excelentă și un finisaj lung și elegant.Cel mai bun cu pizza și paste cu sosuri pe bază de roșii sau carne.
DificultateUșor
Gata În15 m.
Porții1
Scor De Sănătate5
Revista