Pizza cu mămăligă parmezană cu roșii Pesto prăjite lent
Pizza cu mămăligă parmezană cu roșii Pesto prăjite lent este o fără gluten și prietenos cu FODMAP rețetă cu 8 porții. Pentru 77 cenți pe porție, această rețetă acoperă 7% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 83 calorii, 6g de proteine, și 4G de grăsime. Mergeți la magazin și ridicați piper proaspăt măcinat, parmezan, cumpărat și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Este adus la tine de retetele mele. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 51%. Acest scor este solid. Rețete similare includ Mini pizza cu mămăligă cu roșii prăjite și slănină, Tilapia Pesto cu crustă de parmezan cu roșii prăjite, și Mămăligă cu roșii proaspete și chipsuri de parmezan / mămăligă ușor de făcut.
Instrucțiuni
Clătiți roșiile, tăiați - le pe jumătate pe lungime și așezați-le cu partea tăiată în sus într-o tigaie unsă de 10 pe 15 inci.
Se presară ușor cu piper.
Întindeți aproximativ 1/2 linguriță pesto pe partea tăiată a fiecărei jumătăți de roșii.
Coaceți roșiile într-un cuptor obișnuit sau cu convecție de 350 până se rumenesc deasupra și ușor zbârcite, 1 1/2 până la 2 ore (dacă sucurile de tigaie încep să se ardă, adăugați câteva linguri de apă în tigaie).
Lăsați roșiile să se răcească aproximativ 10 minute.
Așezați rondele de mămăligă ușor depărtate pe o foaie de copt unsă de 12 pe 17 inci.
Presărați 1/2 cană de parmezan uniform peste runde. Puneți o jumătate de roșie, cu pesto în sus, pe fiecare și presărați deasupra 1/2 cană de brânză rămasă.
Coaceți pizza cu mămăligă într-un cuptor obișnuit sau cu convecție de 450 până când brânza este topită și începe să se rumenească, 10 până la 13 minute.
Lăsați să se răcească 2 până la 3 minute, apoi transferați cu o spatulă pe un platou.