Pizza Cu Muffaletta

Pizza Cu Muffaletta
Muffaletta Pizza ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. O porție conține 2954 calorii, 127g de proteine, și 166g de grăsime. Pentru $14.74 pe portie, această rețetă acoperă 50% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 1. 24 de persoane s-au bucurat că au încercat această rețetă. Un cuplu de oameni i-a plăcut foarte mult acest fel de mâncare mediteraneană. Un amestec de usturoi, mortadella, sare și piper și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Este adus la tine de Toțiretete. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 83%. Acest scor este excelent. Rețete similare sunt Pizza Cu Muffaletta, Muffaletta, și Muffaletta.

Instrucțiuni

1
Într-un castron mediu, amestecați măsline negre jumbo, măsline verzi, țelină, ceapă roșie, usturoi, busuioc, pătrunjel, ulei de măsline, oregano, sare și piper negru proaspăt măcinat. Acoperiți și răciți la frigider până la utilizare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Piper Negru MăcinatPiper Negru Măcinat
Măsline NegreMăsline Negre
Măsline VerziMăsline Verzi
Ulei De MăslineUlei De Măsline
Ceapă RoșieCeapă Roșie
La 6 Chifle De Hamburger, împărțite, OpționalLa 6 Chifle De Hamburger, împărțite, Opțional
PătrunjelPătrunjel
țelinățelină
UsturoiUsturoi
BusuiocBusuioc
SareSare
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
2
Preîncălziți cuptorul la 500 grade F (260 grade C).
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
3
Presărați crusta de pizza cu ulei de măsline, sare și praf de usturoi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Praf De UsturoiPraf De Usturoi
Crustă De Pizza PregătităCrustă De Pizza Pregătită
Ulei De MăslineUlei De Măsline
SareSare
4
Așezați crusta direct pe suportul cuptorului.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Brânza Procesată (Velveeta), Tăiată în Cuburi De 1/4 InchBrânza Procesată (Velveeta), Tăiată în Cuburi De 1/4 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
5
Coaceți aproximativ 5 minute. Nu lăsați crusta să devină prea rumenită sau crocantă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Brânza Procesată (Velveeta), Tăiată în Cuburi De 1/4 InchBrânza Procesată (Velveeta), Tăiată în Cuburi De 1/4 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
6
Se ia de pe foc și se lasă să se răcească.
7
Într-un castron mediu, amestecați împreună brânza mozzarella, brânza Provolone, parmezanul, salamul dur, mortadella și prosciutto. Se amestecă amestecul de măsline.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cutie Roșii Italiene Sau Mexicane Tăiate Cubulețe, ScurseCutie Roșii Italiene Sau Mexicane Tăiate Cubulețe, Scurse
ProvoloneProvolone
ParmezanParmezan
MortadellaMortadella
ProsciuttoProsciutto
SalamSalam
MăslineMăsline
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
8
Preîncălziți broilerul.
Echipamente pe care le vei folosi
Pui BroilerPui Broiler
9
Întindeți amestecul de brânză și legume peste crusta de pizza coaptă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Crustă De Pizza PregătităCrustă De Pizza Pregătită
LegumeLegume
BrânzăBrânză
Kilograme De Mure (aproximativKilograme De Mure (aproximativ
10
Se fierbe 5 minute sau până când brânzeturile se topesc și carnea se rumenesc ușor.
11
Tăiați în pătrate de 3 inci și serviți imediat.

Vin recomandat: Chianti, Trebbiano, Verdicchio

Chianti, Trebbiano și Verdicchio sunt alegeri excelente pentru Italiană. Italienii știu mâncare și știu vin. Trebbiano și Verdicchio sunt vinuri albe italiene care se împerechează bine cu pește și carne albă, în timp ce Chianti este un roșu Italian excelent pentru mâncăruri mai grele și mai îndrăznețe. Ai putea încerca Spalletti Chianti Reserve Poggio Reale. Recenzorilor le place destul de mult cu un rating de 5 stele din 5 și un preț de aproximativ 23 de dolari pe sticlă.
Spalletti Chianti Reserve Poggio Reale
Spalletti Chianti Reserve Poggio Reale
Acest superb vin de rezervă, produs exclusiv din moșia Poggio Reale, este un vin grațios, catifelat, cu arome Sangiovese caracteristice pământești și arome de fructe coapte, echilibrate, compensate de o notă de stejar.
DificultateExpert
Gata În1 h
Porții1
Scor De Sănătate41
Revista