Pizza Cu Dovlecei De Vară

Pizza Cu Dovlecei De Vară
Pizza de Squash de vară ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde repertoriul principal. Această rețetă servește 8. Pentru $ 4.1 pe portie, această rețetă acoperă 10% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 33g de proteine, 17g de grăsime, și un total de 955 calorii. 1 persoană a considerat că această rețetă este gustoasă și satisfăcătoare. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Dacă aveți la îndemână roșii prune, ulei de măsline, brânză pecorino romano și alte câteva ingrediente, o puteți face. Pentru a consuma uleiul de măsline, puteți urma acest fel principal cu Parfait de banane, Granolan și iaurt sotate ca desert. Este perfect pentru Al Patrulea Iulie. Este o destul de scumpe rețetă pentru fanii mâncării mediteraneene. Este adus la tine de retetele mele. În general, această rețetă câștigă o scor spoonacular destul de rău de 28%. Rețete similare includ Pizza Cu Dovlecei De Vară, Pizza Socca cu dovlecei de vară și Feta, și Pizza de Squash de vară cu usturoi prăjit și CR Aproxme fra aprox. che.

Instrucțiuni

1
Pregătiți grătarul.
Echipamente pe care le vei folosi
1/2 Cană Brânză Cheddar Mărunțită Pentru Tacos1/2 Cană Brânză Cheddar Mărunțită Pentru Tacos
2
Combinați uleiul, oțetul, sarea, piperul, feliile de dovlecei și feliile galbene de dovlecei într-un castron mare, aruncând ușor pentru a acoperi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Suc De Fructe GalbenSuc De Fructe Galben
6 Linguri De Brânză Cheddar Mărunțită6 Linguri De Brânză Cheddar Mărunțită
1/4 Kilogram De Cartofi Cerați, Tăiați în Cuburi De 1/4 Inch1/4 Kilogram De Cartofi Cerați, Tăiați în Cuburi De 1/4 Inch
1 Tub Aluat De Pizza Preparat Din Magazin1 Tub Aluat De Pizza Preparat Din Magazin
5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite
Ceapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 InchCeapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboanele Lui Peachie-oBomboanele Lui Peachie-o
3
Așezați amestecul de dovlecei pe grătarul acoperit cu spray de gătit; grătiți 2 minute pe fiecare parte sau până se înmoaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/3 Cană Sos De Curcan, încălzit1/3 Cană Sos De Curcan, încălzit
Cuțit De ToaletăCuțit De Toaletă
Echipamente pe care le vei folosi
1/2 Cană Brânză Cheddar Mărunțită Pentru Tacos1/2 Cană Brânză Cheddar Mărunțită Pentru Tacos
4
Reduceți temperatura grătarului la mediu.
Echipamente pe care le vei folosi
1/2 Cană Brânză Cheddar Mărunțită Pentru Tacos1/2 Cană Brânză Cheddar Mărunțită Pentru Tacos
5
Acoperiți ușor crusta de pizza cu spray de gătit; grătiți 1 minut pe fiecare parte sau până când este ușor prăjită. Aranjați dovleceii și dovleceii peste crustă. Aranjați roșiile peste dovlecei; se presară cu brânză pecorino Romano. Grill 5 minute sau până când se încălzește bine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pecorino RomanoPecorino Romano
1/3 Cană Sos De Curcan, încălzit1/3 Cană Sos De Curcan, încălzit
8 Uncii De Brânză Mozzarella Tăiată în Felii Subțiri8 Uncii De Brânză Mozzarella Tăiată în Felii Subțiri
Dovlecel, Tăiat în Bucăți De 1/4 InchDovlecel, Tăiat în Bucăți De 1/4 Inch
6 Linguri De Brânză Cheddar Mărunțită6 Linguri De Brânză Cheddar Mărunțită
Cuțit De ToaletăCuțit De Toaletă
Brânza Procesată (Velveeta), Tăiată în Cuburi De 1/4 InchBrânza Procesată (Velveeta), Tăiată în Cuburi De 1/4 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
1/2 Cană Brânză Cheddar Mărunțită Pentru Tacos1/2 Cană Brânză Cheddar Mărunțită Pentru Tacos
6
Se scoate de pe grătar; se presară busuioc și oregano.
Ingrediente de care veți avea nevoie
La 6 Chifle De Hamburger, împărțite, OpționalLa 6 Chifle De Hamburger, împărțite, Opțional
1 Ceapa Rosie, Cubulete Mici1 Ceapa Rosie, Cubulete Mici
Echipamente pe care le vei folosi
1/2 Cană Brânză Cheddar Mărunțită Pentru Tacos1/2 Cană Brânză Cheddar Mărunțită Pentru Tacos
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții8
Scor De Sănătate4
Revista