Pizza Cu Crustă De Dovlecei
Pizza cu crustă de dovlecei ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde repertoriul principal. Această rețetă face 6 porții cu 171 calorii, 15g de proteine, și 7g de grăsime fiecare. Pentru $1.05 pe portie, această rețetă acoperă 13% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. Acesta este adus la tine de gust de acasă. Este un accesibil rețetă pentru fanii mâncării mediteraneene. Un amestec de ardei gras, înlocuitor de ouă, făină și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. De la preparare până la farfurie, această rețetă durează în jur 30 minute. În general, această rețetă câștigă un scor solid spoonacular de 61%. Crusta De Pizza Cu Dovlecei, Crusta De Pizza Cu Dovlecei, și Crusta De Pizza Cu Dovlecei sunt foarte asemănătoare cu această rețetă.
Instrucțiuni
Într-un castron mare, combinați dovlecelul și înlocuitorul de ouă. Se amestecă făina și sarea.
Răspândit pe partea de jos a unui 12-in. tigaie pentru pizza acoperită cu spray de gătit.
Se coace la 450 de calorii timp de 8 minute. Reduceți căldura la 350 CP.
Se presară mozzarella, roșiile, ceapa, ardeiul verde, oregano, busuiocul și parmezanul.
Coaceți timp de 15-20 de minute sau până când ceapa este fragedă și brânza este topită.
Vin recomandat: Sangiovese, Shiraz, Vinul Barbera
Pizzan în meniu? Încercați să vă împerecheați cu vinul Sangiovese, Shiraz și Barbera. Cel mai bun vin pentru pizza depinde de topping-uri! Pizza cu sos roșu va necesita un vin roșu cu o anumită aciditate, cum ar fi un barberan sau sangiovese. Adăugați pepperoni sau cârnați și puteți merge mai îndrăzneț cu o syrah. Un vin pe care l-ați putea încerca este Poliziano Vino Nobile di Montepulciano Asinone. Are 4,9 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 45 de dolari.
Poliziano Vino Nobile di Montepulciano Asinone
"Vino Nobile di Montepulciano Vigna Asinone 2000 este de la o podgorie de pe deal, la vest de oraș. Este, fără îndoială, o sursă de top de Sangiovese superioare. Mai întunecat, mai rubin și mai negru în tonalitate decât îmbutelierea obișnuită, cald și copt în aromă cu fructe de pădure, vanilie și scorțișoară în față și în centru, aromele sale sunt lungi și concentrate. Continuitatea fluxului de-a lungul palatului este impresionantă, nivelul de densitate ridicat, iar forța și eleganța într-un echilibru excelent. Suplețea sugerează o pregătire care ar putea fi înșelătoare. Vinul va bea în continuare bine între 2012 și 2014."- Avocatul Vinului