Pizza Cu Crustă De Dovlecei

Pizza Cu Crustă De Dovlecei
Pizza cu crustă de dovlecei ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde repertoriul principal. Această rețetă face 6 porții cu 171 calorii, 15g de proteine, și 7g de grăsime fiecare. Pentru $1.05 pe portie, această rețetă acoperă 13% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. Acesta este adus la tine de gust de acasă. Este un accesibil rețetă pentru fanii mâncării mediteraneene. Un amestec de ardei gras, înlocuitor de ouă, făină și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. De la preparare până la farfurie, această rețetă durează în jur 30 minute. În general, această rețetă câștigă un scor solid spoonacular de 61%. Crusta De Pizza Cu Dovlecei, Crusta De Pizza Cu Dovlecei, și Crusta De Pizza Cu Dovlecei sunt foarte asemănătoare cu această rețetă.

Instrucțiuni

1
Într-un castron mare, combinați dovlecelul și înlocuitorul de ouă. Se amestecă făina și sarea.
Ingrediente de care veți avea nevoie
înlocuitor De Ouăînlocuitor De Ouă
La 3 Dovlecei Medii, Rasi Grosier (aproximativLa 3 Dovlecei Medii, Rasi Grosier (aproximativ
Unt, Tăiat în Cuburi De 1/2 Inch, RăcitUnt, Tăiat în Cuburi De 1/2 Inch, Răcit
(tub Mare)(tub Mare)
Echipamente pe care le vei folosi
Răsuciți Funii De Lemn DulceRăsuciți Funii De Lemn Dulce
2
Răspândit pe partea de jos a unui 12-in. tigaie pentru pizza acoperită cu spray de gătit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pachet (1/4 Uncii) Amestec De Budincă De Ciocolată Fără Zahăr1 Pachet (1/4 Uncii) Amestec De Budincă De Ciocolată Fără Zahăr
4 Felii Subțiri De Salam4 Felii Subțiri De Salam
Echipamente pe care le vei folosi
Carne De Crab Proaspata, Scursa Si Bine Culesa Pentru ScoiciCarne De Crab Proaspata, Scursa Si Bine Culesa Pentru Scoici
3
Se coace la 450 de calorii timp de 8 minute. Reduceți căldura la 350 CP.
Echipamente pe care le vei folosi
Rulouri Moi, Tăiate în Cuburi De 1/2 InchRulouri Moi, Tăiate în Cuburi De 1/2 Inch
4
Se presară mozzarella, roșiile, ceapa, ardeiul verde, oregano, busuiocul și parmezanul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sos De Roșii Hunt's®Sos De Roșii Hunt's®
1/4 Cană Cremă De Brânză Cu Legume De Grădină, Cu Conținut Redus De Grăsimi1/4 Cană Cremă De Brânză Cu Legume De Grădină, Cu Conținut Redus De Grăsimi
Cartofi Cruzi MărunțițiCartofi Cruzi Mărunțiți
Boccacini Proaspăt Cu Mozzarella, Fiecare Cu Diametrul De 1 InchBoccacini Proaspăt Cu Mozzarella, Fiecare Cu Diametrul De 1 Inch
Conserve) Supă De Pui Cu Conținut Scăzut De SodiuConserve) Supă De Pui Cu Conținut Scăzut De Sodiu
1 Ceapa Rosie, Cubulete Mici1 Ceapa Rosie, Cubulete Mici
20 De Felii Subțiri De Dovlecel20 De Felii Subțiri De Dovlecel
5
Coaceți timp de 15-20 de minute sau până când ceapa este fragedă și brânza este topită.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sos De Afine, Pentru ServireSos De Afine, Pentru Servire
20 De Felii Subțiri De Dovlecel20 De Felii Subțiri De Dovlecel
Echipamente pe care le vei folosi
Rulouri Moi, Tăiate în Cuburi De 1/2 InchRulouri Moi, Tăiate în Cuburi De 1/2 Inch

Vin recomandat: Sangiovese, Shiraz, Vinul Barbera

Pizzan în meniu? Încercați să vă împerecheați cu vinul Sangiovese, Shiraz și Barbera. Cel mai bun vin pentru pizza depinde de topping-uri! Pizza cu sos roșu va necesita un vin roșu cu o anumită aciditate, cum ar fi un barberan sau sangiovese. Adăugați pepperoni sau cârnați și puteți merge mai îndrăzneț cu o syrah. Un vin pe care l-ați putea încerca este Poliziano Vino Nobile di Montepulciano Asinone. Are 4,9 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 45 de dolari.
Poliziano Vino Nobile di Montepulciano Asinone
Poliziano Vino Nobile di Montepulciano Asinone
"Vino Nobile di Montepulciano Vigna Asinone 2000 este de la o podgorie de pe deal, la vest de oraș. Este, fără îndoială, o sursă de top de Sangiovese superioare. Mai întunecat, mai rubin și mai negru în tonalitate decât îmbutelierea obișnuită, cald și copt în aromă cu fructe de pădure, vanilie și scorțișoară în față și în centru, aromele sale sunt lungi și concentrate. Continuitatea fluxului de-a lungul palatului este impresionantă, nivelul de densitate ridicat, iar forța și eleganța într-un echilibru excelent. Suplețea sugerează o pregătire care ar putea fi înșelătoare. Vinul va bea în continuare bine între 2012 și 2014."- Avocatul Vinului
DificultateMediu
Gata În30 m.
Porții6
Scor De Sănătate20
Revista