Pizza cu creveți la grătar și pesto Cilantro

Pizza cu creveți la grătar și pesto Cilantro
Rețeta de creveți la grătar și Pizzan Pesto cilantro este gata în aproximativ 2 ore și 15 minute și este cu siguranță o mare pescatarian opțiune pentru iubitorii de mâncare mediteraneană. Această rețetă servește 4 și costă 4,77 USD pe porție. O porție conține 825 calorii, 26g de proteine, și 61G de grăsime. Nu mulți oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. Acesta va fi un hit la dvs Al Patrulea Iulie eveniment. Mergeți la magazin și ridicați căței de usturoi, nuci de pin, sare și piper și alte câteva lucruri pentru ao face astăzi. Funcționează bine ca fel principal. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 59%. Acest scor este solid. Încercați Pizza cu creveți la grătar și pesto Cilantro, Frigarui de creveți cu pesto de coriandru și fistic la grătar, și Pizza Pesto Cu Creveți La Grătar pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Urmăriți cum să faceți această rețetă.
2
Bateți împreună drojdia și 1/4 cană de apă într-un bol mic și lăsați să stea 5 minute pentru a dovedi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
ApăApă
DrojdieDrojdie
Echipamente pe care le vei folosi
BatetiBateti
BolBol
3
Așezați 1 3/4 căni de făină într-un bol mare cu sarea.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
SareSare
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
4
Se adaugă amestecul de drojdie, apa rămasă și uleiul și se amestecă până se combină.
Ingrediente de care veți avea nevoie
ApăApă
DrojdieDrojdie
Ulei De GătitUlei De Gătit
5
Transferați aluatul pe o suprafață înmuiată și frământați până se omogenizează. Ungeți un castron mare cu restul de 1 linguriță de ulei, adăugați aluatul și întoarceți-l pentru a acoperi. Se acoperă și se pune într-un loc cald până se dublează în volum, aproximativ 1 până la 1 1/2 ore.
Ingrediente de care veți avea nevoie
AluatAluat
Ulei De GătitUlei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
6
Preîncălziți grătarul la înălțime. Odată ce aluatul a crescut, împărțiți-l în jumătate. Împărțiți fiecare jumătate în 2 bile.
Ingrediente de care veți avea nevoie
AluatAluat
Echipamente pe care le vei folosi
Sambal (pastă De Usturoi și Chili)Sambal (pastă De Usturoi și Chili)
7
Rotiți fiecare minge într-un cerc de 8 inci.
Ingrediente de care veți avea nevoie
RolaRola
8
Ungeți cu ulei și grătați pe ambele părți până se rumenesc.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De GătitUlei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
Sambal (pastă De Usturoi și Chili)Sambal (pastă De Usturoi și Chili)
9
Întindeți câteva linguri de pesto Cilantro peste fiecare pizza, deasupra cu câteva felii de mozzarella de bivoliță, apoi deasupra cu 4 frunze de creveți și cilantro.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Mozzarella De BivolMozzarella De Bivol
1 Lingură De Ceapă Verde, Tăiată în Fâșii De 2,5 Cm1 Lingură De Ceapă Verde, Tăiată în Fâșii De 2,5 Cm
CrevețiCreveți
Ardei ArbolArdei Arbol
Mazăre Proaspătă Decojită Sau Mazăre Organică Congelată DecongelatăMazăre Proaspătă Decojită Sau Mazăre Organică Congelată Decongelată
10
Puneți pizza pe grătar până când brânza se topește.
Ingrediente de care veți avea nevoie
BrânzăBrânză
Echipamente pe care le vei folosi
Sambal (pastă De Usturoi și Chili)Sambal (pastă De Usturoi și Chili)
11
Se servește fierbinte.
12
Combinați toate ingredientele într-un robot de bucătărie și procesați până se omogenizează. Condimentează cu sare și piper, după gust.;
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și PiperSare și Piper
Echipamente pe care le vei folosi
Procesor De AlimenteProcesor De Alimente
13
Preîncălziți grătarul la mediu-înalt.
Echipamente pe care le vei folosi
Sambal (pastă De Usturoi și Chili)Sambal (pastă De Usturoi și Chili)
14
Ungeți fiecare creveți cu ulei și condimentați cu sare și piper. Grătați timp de 1 până la 2 minute pe fiecare parte sau până când tocmai ați fiert (creveții vor fi opaci și vor deveni roz).
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și PiperSare și Piper
CrevețiCreveți
Ulei De GătitUlei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
Sambal (pastă De Usturoi și Chili)Sambal (pastă De Usturoi și Chili)

Vin recomandat: Pinot Grigio, Riesling, Sauvignon Blanc

Pinot Grigio, Riesling și Sauvignon Blanc sunt alegeri excelente pentru creveți. Aceste vinuri albe clare funcționează bine cu creveții pregătiți într-o varietate de moduri, indiferent dacă sunt la grătar, prăjiți sau în sos de usturoi. Alois Lageder Terran Alpina Pinot Grigio Vigneti delle Dolomiti cu un rating de 4.3 din 5 stele pare a fi un meci bun. Costă aproximativ 16 dolari pe sticlă.
Alois Lageder Terra Alpina Pinot Grigio Vigneti delle Dolomiti
Alois Lageder Terra Alpina Pinot Grigio Vigneti delle Dolomiti
# 51 Wine Spectator Top 100 din 2021Alois Lageder Terra Alpina Pinot Grigio este de culoare galben strălucitor, cu arome înflorite pronunțate, cu o notă de condiment; cu corp mediu, cu o mineralitate bună și un finisaj precis.Se împerechează bine cu pește și crustacee, păsări de curte, carne albă ca aperitiv sau cu masa
DificultateExpert
Gata În2 hrs, 15 m.
Porții4
Scor De Sănătate21
Revista