Pizza cu cartofi: Sfincione di Patate
Pizza cu cartofi: Sfincione di Patate ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde colecția de feluri principale. Pentru 1,81 USD pe porție, această rețetă acoperă 29% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă face 4 porții cu 749 calorii, 31g de proteine, și 32g de grăsime fiecare. Un amestec de sare și piper, Salam, făină și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Este un preț rezonabil rețetă pentru fanii mâncării mediteraneene. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Este adus la tine de Foodnetwork. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 2 ore și 45 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 71%. Acest scor este solid. Pizza cu cartofi: Pizza di Patate, Pizza cu cartofi: Pizza di Patate, și Pizza Sfincione sunt foarte asemănătoare cu această rețetă.
Instrucțiuni
În oală mare, acoperiți cartofii cu apă rece.
Adăugați 1 lingură de sare. Aduceți apa la fierbere la foc mare și gătiți cartofii la fierbere până când sunt fragede, aproximativ 10 până la 12 minute.
Scurgeți bine și lăsați cartofii să se răcească ușor. Când cartofii sunt suficient de reci pentru a se manipula, coajați-i și treceți-i printr-un ricer de cartofi într-un piure mare într-un castron mare. Se dizolvă drojdia în apă caldă conform instrucțiunilor pachetului.
Adăugați făina și drojdia în vasul cu cartofii.
Se amestecă cu mâinile pentru a se combina bine.
Întoarceți - vă pe o suprafață de lucru ușor făinată și continuați să frământați până obțineți un aluat neted (adăugând mai multă făină dacă este necesar). Odată ce aluatul este bine frământat și neted, puneți-l într-un castron mare și acoperiți cu un prosop de bucătărie umed.
Așezați vasul într-un loc cald și lăsați dovada până la dublarea dimensiunii (1 până la 2 ore).
Preîncălziți cuptorul și țigla de copt la 475 grade F.
După ce aluatul s-a odihnit, folosiți un cuțit ascuțit pentru a tăia aluatul în 2 bucăți, 1 puțin mai mare decât celălalt. Făinați suprafața de lucru și folosind un sucitor ușor făinat, întindeți (alternativ puteți bate aluatul cu mâinile) în 2 runde de aproximativ 12 inci în diametru, din nou 1 puțin mai mare decât celălalt. Înveliți paleta cu sarea de mare.
Așezați aluatul mai mare rotund pe paleta întinsă cu sare de mare grosieră.
Combinați ricotta și uleiul într-un castron mic. Folosind 2/3 din ricotta, ungeți un strat de ricotta pe aluat. Sus cu un strat de salam. Acoperiți pizza cu a doua porție de aluat, folosind degetul pentru a sertiza sigilați marginile închise.
Întindeți ricotta rămasă peste partea superioară a celui de-al doilea strat de aluat și punctați deasupra. Condimentează, după gust, cu sare și piper.
Coaceți până se rumenesc, aproximativ 25 de minute.
Vin recomandat: Sangiovese, Shiraz, Vinul Barbera
Pizzan în meniu? Încercați să vă împerecheați cu vinul Sangiovese, Shiraz și Barbera. Cel mai bun vin pentru pizza depinde de topping-uri! Pizza cu sos roșu va necesita un vin roșu cu o anumită aciditate, cum ar fi un barberan sau sangiovese. Adăugați pepperoni sau cârnați și puteți merge mai îndrăzneț cu o syrah. Ca ' del Bosco Franciacorta Cuvee Prestige Edizione 45 cu un rating de 4,9 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 47 de dolari pe sticlă.
![Ca ' del Bosco Franciacorta Cuvee Prestige Edizione 45]()
Ca ' del Bosco Franciacorta Cuvee Prestige Edizione 45
Amestec: 82% Chardonnay, 16,5% Pinot Nero, 1,5% Pinot Bianco