Pizza cu cartofi: Sfincione di Patate

Pizza cu cartofi: Sfincione di Patate
Pizza cu cartofi: Sfincione di Patate ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde colecția de feluri principale. Pentru 1,81 USD pe porție, această rețetă acoperă 29% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă face 4 porții cu 749 calorii, 31g de proteine, și 32g de grăsime fiecare. Un amestec de sare și piper, Salam, făină și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Este un preț rezonabil rețetă pentru fanii mâncării mediteraneene. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Este adus la tine de Foodnetwork. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 2 ore și 45 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 71%. Acest scor este solid. Pizza cu cartofi: Pizza di Patate, Pizza cu cartofi: Pizza di Patate, și Pizza Sfincione sunt foarte asemănătoare cu această rețetă.

Instrucțiuni

1
În oală mare, acoperiți cartofii cu apă rece.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cuvă PHILADELPHIA® Arpagic și Ceapă Tartinată Cu BrânzăCuvă PHILADELPHIA® Arpagic și Ceapă Tartinată Cu Brânză
1 Fâșie De Coajă De Lămâie1 Fâșie De Coajă De Lămâie
Echipamente pe care le vei folosi
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru GarnituraCrengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
2
Adăugați 1 lingură de sare. Aduceți apa la fierbere la foc mare și gătiți cartofii la fierbere până când sunt fragede, aproximativ 10 până la 12 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cuvă PHILADELPHIA® Arpagic și Ceapă Tartinată Cu BrânzăCuvă PHILADELPHIA® Arpagic și Ceapă Tartinată Cu Brânză
1 Fâșie De Coajă De Lămâie1 Fâșie De Coajă De Lămâie
5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite
3
Scurgeți bine și lăsați cartofii să se răcească ușor. Când cartofii sunt suficient de reci pentru a se manipula, coajați-i și treceți-i printr-un ricer de cartofi într-un piure mare într-un castron mare. Se dizolvă drojdia în apă caldă conform instrucțiunilor pachetului.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cuvă PHILADELPHIA® Arpagic și Ceapă Tartinată Cu BrânzăCuvă PHILADELPHIA® Arpagic și Ceapă Tartinată Cu Brânză
1 Fâșie De Coajă De Lămâie1 Fâșie De Coajă De Lămâie
1 1/4 Cană Apă Caldă (112 Până La 118 Grade F/44 Până La 48 Grade C)1 1/4 Cană Apă Caldă (112 Până La 118 Grade F/44 Până La 48 Grade C)
Echipamente pe care le vei folosi
2/3 Cană Zahăr (4 1/4 Uncii)2/3 Cană Zahăr (4 1/4 Uncii)
Bomboanele Lui Peachie-oBomboanele Lui Peachie-o
4
Adăugați făina și drojdia în vasul cu cartofii.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cuvă PHILADELPHIA® Arpagic și Ceapă Tartinată Cu BrânzăCuvă PHILADELPHIA® Arpagic și Ceapă Tartinată Cu Brânză
Prune Sau Alte Fructe FiertePrune Sau Alte Fructe Fierte
1 1/4 Cană Apă Caldă (112 Până La 118 Grade F/44 Până La 48 Grade C)1 1/4 Cană Apă Caldă (112 Până La 118 Grade F/44 Până La 48 Grade C)
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboanele Lui Peachie-oBomboanele Lui Peachie-o
5
Se amestecă cu mâinile pentru a se combina bine.
6
Întoarceți - vă pe o suprafață de lucru ușor făinată și continuați să frământați până obțineți un aluat neted (adăugând mai multă făină dacă este necesar). Odată ce aluatul este bine frământat și neted, puneți-l într-un castron mare și acoperiți cu un prosop de bucătărie umed.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Aluat De Pizza Preparat Din MagazinAluat De Pizza Preparat Din Magazin
Prune Sau Alte Fructe FiertePrune Sau Alte Fructe Fierte
Echipamente pe care le vei folosi
Sopressata Dulce Uscata, Feliata, Pentru ServireSopressata Dulce Uscata, Feliata, Pentru Servire
Bomboanele Lui Peachie-oBomboanele Lui Peachie-o
7
Așezați vasul într-un loc cald și lăsați dovada până la dublarea dimensiunii (1 până la 2 ore).
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboanele Lui Peachie-oBomboanele Lui Peachie-o
8
Preîncălziți cuptorul și țigla de copt la 475 grade F.
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Tocată (2 Cepe)Ceapă Tocată (2 Cepe)
9
După ce aluatul s-a odihnit, folosiți un cuțit ascuțit pentru a tăia aluatul în 2 bucăți, 1 puțin mai mare decât celălalt. Făinați suprafața de lucru și folosind un sucitor ușor făinat, întindeți (alternativ puteți bate aluatul cu mâinile) în 2 runde de aproximativ 12 inci în diametru, din nou 1 puțin mai mare decât celălalt. Înveliți paleta cu sarea de mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Brânză Pecorino-Romano Proaspăt Rasă, Sau După GustBrânză Pecorino-Romano Proaspăt Rasă, Sau După Gust
Aluat De Pizza Preparat Din MagazinAluat De Pizza Preparat Din Magazin
Prune Sau Alte Fructe FiertePrune Sau Alte Fructe Fierte
Discuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, OpționaleDiscuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, Opționale
Echipamente pe care le vei folosi
6 Până La 8 Prune Mari, (aproximativ 1 1/2 Lire Sterline), Tăiate în Felii De 1/4 Inch6 Până La 8 Prune Mari, (aproximativ 1 1/2 Lire Sterline), Tăiate în Felii De 1/4 Inch
Gumă De Fructe Cu Dungi PortocaliiGumă De Fructe Cu Dungi Portocalii
10
Așezați aluatul mai mare rotund pe paleta întinsă cu sare de mare grosieră.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare De Mare GrosierăSare De Mare Grosieră
20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac
Aluat De Pizza Preparat Din MagazinAluat De Pizza Preparat Din Magazin
11
Combinați ricotta și uleiul într-un castron mic. Folosind 2/3 din ricotta, ungeți un strat de ricotta pe aluat. Sus cu un strat de salam. Acoperiți pizza cu a doua porție de aluat, folosind degetul pentru a sertiza sigilați marginile închise.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1-1/2 Cani De Ardei Rosii Dulci Prajiti, Scursi Si Tocati Marunt1-1/2 Cani De Ardei Rosii Dulci Prajiti, Scursi Si Tocati Marunt
Varză Proaspătă MărunțităVarză Proaspătă Mărunțită
Aluat De Pizza Preparat Din MagazinAluat De Pizza Preparat Din Magazin
Ceapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 InchCeapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboanele Lui Peachie-oBomboanele Lui Peachie-o
12
Întindeți ricotta rămasă peste partea superioară a celui de-al doilea strat de aluat și punctați deasupra. Condimentează, după gust, cu sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Praz, Curățat și Tăiat Cubulețe Mari, Doar Partea Albă1 Praz, Curățat și Tăiat Cubulețe Mari, Doar Partea Albă
1-1/2 Cani De Ardei Rosii Dulci Prajiti, Scursi Si Tocati Marunt1-1/2 Cani De Ardei Rosii Dulci Prajiti, Scursi Si Tocati Marunt
20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac
Aluat De Pizza Preparat Din MagazinAluat De Pizza Preparat Din Magazin
13
Coaceți până se rumenesc, aproximativ 25 de minute.
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Tocată (2 Cepe)Ceapă Tocată (2 Cepe)

Vin recomandat: Sangiovese, Shiraz, Vinul Barbera

Pizzan în meniu? Încercați să vă împerecheați cu vinul Sangiovese, Shiraz și Barbera. Cel mai bun vin pentru pizza depinde de topping-uri! Pizza cu sos roșu va necesita un vin roșu cu o anumită aciditate, cum ar fi un barberan sau sangiovese. Adăugați pepperoni sau cârnați și puteți merge mai îndrăzneț cu o syrah. Ca ' del Bosco Franciacorta Cuvee Prestige Edizione 45 cu un rating de 4,9 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 47 de dolari pe sticlă.
Ca ' del Bosco Franciacorta Cuvee Prestige Edizione 45
Ca ' del Bosco Franciacorta Cuvee Prestige Edizione 45
Amestec: 82% Chardonnay, 16,5% Pinot Nero, 1,5% Pinot Bianco
DificultateExpert
Gata În2 hrs, 45 m.
Porții4
Scor De Sănătate32
Revista