Pizza Cu Cartofi La Cuptor

Pizza Cu Cartofi La Cuptor
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete mediteraneene, așa că încercați Pizzanul de cartofi la cuptor. Această rețetă face 8 porții cu 469 calorii, 13g de proteine, și 34G de grăsime fiecare. Pentru $1.35 pe portie, această rețetă acoperă 13% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Dacă aveți la îndemână brânză mozzarella, apă, amestec de crustă de pizza și alte câteva ingrediente, o puteți face. Pentru a consuma untul, puteți urma acest fel principal cu Tort Cu Unt De Scorțișoară ca desert. 480 de persoane s-au bucurat că au încercat această rețetă. Este adus la tine de Allrecipes. Multor oameni le-a plăcut foarte mult acest fel principal. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 50 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 56%. Acest scor este solid. Încercați Pizza Cu Cartofi La Cuptor, Pizza Cu Cartofi La Cuptor, și Pizza Încărcată Cu Cartofi La Cuptor pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți un cuptor la 450 grade F (230 grade C). Frecați și uscați cartofii, apoi înțepați de mai multe ori cu o furculiță și așezați-o pe o foaie de copt.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CartofiCartofi
Echipamente pe care le vei folosi
Foaie De CoptFoaie De Copt
CuptorCuptor
2
Coaceți în cuptorul preîncălzit până când cartofii sunt ușor străpunși cu o furculiță, 50 de minute până la 1 oră.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CartofiCartofi
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
3
Îndepărtați, răciți și coajați.
4
Așezați slănina într-o tigaie mare și gătiți la foc mediu-mare, rotind ocazional, până se rumenesc uniform, aproximativ 10 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1-1/2 Cani De Brânză Cheddar Triplă Mărunțită KRAFT® Cu Un Strop De PHILADELPHIA®, împărțită1-1/2 Cani De Brânză Cheddar Triplă Mărunțită KRAFT® Cu Un Strop De PHILADELPHIA®, împărțită
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
5
Scurgeți feliile de slănină pe prosoape de hârtie; se sfărâmă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1-1/2 Cani De Brânză Cheddar Triplă Mărunțită KRAFT® Cu Un Strop De PHILADELPHIA®, împărțită1-1/2 Cani De Brânză Cheddar Triplă Mărunțită KRAFT® Cu Un Strop De PHILADELPHIA®, împărțită
Echipamente pe care le vei folosi
Prosoape De HârtieProsoape De Hârtie
6
Preîncălziți cuptorul la 400 de grade F (205 grade C). Ungeți ușor o tigaie pentru pizza.
Echipamente pe care le vei folosi
Carne De Crab Proaspata, Scursa Si Bine Culesa Pentru ScoiciCarne De Crab Proaspata, Scursa Si Bine Culesa Pentru Scoici
CuptorCuptor
7
Amestecați amestecul de crustă de pizza, apa și uleiul într-un castron mare cu o furculiță până când ingredientele se combină. Când aluatul s-a tras împreună, întoarceți-l pe o suprafață ușor făinată și frământați până când este neted și elastic, aproximativ 8 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Amestec De Aluat De PizzaAmestec De Aluat De Pizza
AluatAluat
ApăApă
Ulei De GătitUlei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
8
Lăsați să stea 5 minute. Formați aluatul într-un cerc plat și așezați-l pe tigaia pentru pizza. Construiți ușor marginile.
Ingrediente de care veți avea nevoie
AluatAluat
Echipamente pe care le vei folosi
Carne De Crab Proaspata, Scursa Si Bine Culesa Pentru ScoiciCarne De Crab Proaspata, Scursa Si Bine Culesa Pentru Scoici
9
Coaceți aluatul de pizza în cuptorul preîncălzit până când crusta este fermă și începe să se rumenească, 5 până la 6 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Aluat De PizzaAluat De Pizza
1/2 Pachet De Foietaj Congelat (1 Foaie), Decongelat1/2 Pachet De Foietaj Congelat (1 Foaie), Decongelat
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
10
Aruncați untul cu praf de usturoi, condimente italiene și cartofi într-un castron mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Condimente ItalieneCondimente Italiene
Praf De UsturoiPraf De Usturoi
CartofiCartofi
UntUnt
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
11
Combinați smântâna și pansamentul de fermă într-un castron mic; răspândit peste crustă. Se acoperă cu amestec de cartofi, slănină, ceapă, brânză mozzarella și brânză Cheddar.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Linguriță Cu Vârf Pătrunjel Proaspăt Cu Frunze Plate TocatLinguriță Cu Vârf Pătrunjel Proaspăt Cu Frunze Plate Tocat
Brânză CheddarBrânză Cheddar
Ranch DressingRanch Dressing
SmântânăSmântână
CeapăCeapă
CartofiCartofi
1/2 Pachet De Foietaj Congelat (1 Foaie), Decongelat1/2 Pachet De Foietaj Congelat (1 Foaie), Decongelat
1-1/2 Cani De Brânză Cheddar Triplă Mărunțită KRAFT® Cu Un Strop De PHILADELPHIA®, împărțită1-1/2 Cani De Brânză Cheddar Triplă Mărunțită KRAFT® Cu Un Strop De PHILADELPHIA®, împărțită
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
12
Coaceți în cuptorul preîncălzit până când brânza este topită și ușor rumenită, 15 până la 20 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
BrânzăBrânză
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
13
Lăsați să stea 5 minute înainte de tăiere.

Vin recomandat: Chianti, Trebbiano, Verdicchio

Italiană în meniu? Încercați să împerecheați cu Chianti, Trebbiano și Verdicchio. Italienii știu mâncare și știu vin. Trebbiano și Verdicchio sunt vinuri albe italiene care se potrivesc bine cu pește și carne albă, în timp ce Chianti este un roșu Italian excelent pentru mâncăruri mai grele și mai îndrăznețe. Un vin pe care l-ați putea încerca este Casaloste Chianti Classico Riserva. Are 4,4 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 28 de dolari.
Casaloste Chianti Classico Riserva
Casaloste Chianti Classico Riserva
Culoare roșu rubiniu intens. Buchetul său îmbină aromele tipice de fructe ale Sangiovese (cum ar fi mure, Marasca coaptă, prune) cu notele elegante de lemn. La gust este catifelat și armonios, cu un echilibru excelent între aciditate și taninuri dulci. Vinul îmbătrânit, dă tot ce este mai bun din al 5-lea an după recoltăse duce cu carne roșie la grătar. Armonia și tipicitatea sa sunt, de asemenea, exaltate perfect de brânzeturile îmbătrânite.
DificultateExpert
Gata În1 h, 50 m.
Porții8
Scor De Sănătate6
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista