Pizza cu cartofi caserolă

Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați caserola cu pizza de cartofi. Această rețetă face 8 porții cu 455 de calorii , 23 g de proteine și 25 g de grăsime fiecare. Pentru 1,64 USD per porție , această rețetă acoperă 18% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Câteva persoane le-a plăcut foarte mult acest preparat mediteranean. Este o opțiune bună dacă urmați o dietă fără gluten . Mergeți la magazin și luați ceapă, pepperoni, sare și piper și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. 31 de persoane s-au bucurat că au încercat această rețetă. Vă este adus de Allrecipes. Este perfect pentru iarnă . De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 50 de minute . Cu un scor de 69% , acest fel de mâncare este solid. Dacă îți place această rețetă, s-ar putea să-ți placă și rețete precum Caserola cu pizza ușoară cu brânză , Pizza cu pâine plată cu cartofi aurii și ceapă caramelizată și Pizza cu crustă subțire de casă + Pesto + Cartofi .
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 350 de grade F (175 de grade C). Gatiti carnea de vita si ceapa tocata intr-o tigaie mare la foc mediu pana se rumenesc uniform.
Scurgeți grăsimea. Se condimentează cu sare, piper și usturoi praf.
Întindeți cartofii tăiați felii într-un strat pe fundul unui vas de copt de 9 x 13 inci.
Răspândiți carnea de vită și ceapa peste cartofi.
Peste carnea de vită se pune felii de pepperoni. Într-o cratiță la foc mediu, combinați supa de roșii, supa de brânză Cheddar și laptele. Asezonați cu oregano, condimente italiene și zahăr brun.
Se amestecă bine și se fierbe până se încălzește.
Se toarnă peste conținutul vasului de copt.
Acoperiți vasul cu folie de aluminiu și coaceți timp de 30 de minute în cuptorul preîncălzit.
Scoateți folia de aluminiu, presărați brânză mozzarella deasupra și coaceți încă 15 minute, până când brânza este topită și clocotită.