Pizza Cu Cartofi

Pizza Cu Cartofi
Pizza de cartofi durează aproximativ 50 minute de la început până la sfârșit. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 4G de proteine, 4G de grăsime, și un total de 85 calorii. Această rețetă servește 8 și costă 38 de cenți pe porție. Dacă aveți la îndemână frunze de busuioc, coajă de pizza, sos de roșii și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten dieta. Doar câtorva oameni le-a plăcut foarte mult acest hor d ' oeuvre. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. Este un ieftin rețetă pentru fanii mâncării mediteraneene. Cu o lingură scor de 29%, acest fel de mâncare este destul de rău. Dacă vă place această rețetă, aruncați o privire la aceste rețete similare: Pizza cu cartofi: Pizza di Patate, Pizza cu cartofi: Pizza di Patate, și Pizza Cu Cartofi.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 450 de grade F. Înveliți o foaie de copt cu spray de gătit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Roșii, Tăiate în Opt FeliiRoșii, Tăiate în Opt Felii
Echipamente pe care le vei folosi
Inele De Ardei Iute, Felii De Ardei Banana, Pentru Garnitura SandvișuluiInele De Ardei Iute, Felii De Ardei Banana, Pentru Garnitura Sandvișului
Zahăr Galben și Stropi AsortațiZahăr Galben și Stropi Asortați
2
Așezați feliile de cartofi într-o cratiță și acoperiți cu apă. Aduceți la fierbere; apoi coborâți focul la foc mic și gătiți până se înmoaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(110° Până La 115°, Fără Lapte și Unt)(110° Până La 115°, Fără Lapte și Unt)
1 Cană De Orz Alb Perlat1 Cană De Orz Alb Perlat
Echipamente pe care le vei folosi
Orz Alb PerlatOrz Alb Perlat
3
Se scurge bine și se usucă cu prosoape de hârtie. (Cartofii trebuie să fie uscați, altfel vor uda coaja de pizza.)
Ingrediente de care veți avea nevoie
8 Uncii De Brânză Mozzarella Tăiată în Felii Subțiri8 Uncii De Brânză Mozzarella Tăiată în Felii Subțiri
(110° Până La 115°, Fără Lapte și Unt)(110° Până La 115°, Fără Lapte și Unt)
Echipamente pe care le vei folosi
Supă De Pui Pudră Goya®Supă De Pui Pudră Goya®
4
Așezați coaja de pizza pe foaia de copt unsă și acoperiți ușor cu sos de roșii. Aranjați cartofii uniform în jurul pizza și presărați cu ceapă sotată, busuioc tocat, rozmarin, brânză, ardei roșu zdrobit și măsline kalamata.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceapă Spaniolă, Tăiată Cubulețe De 1 InchCeapă Spaniolă, Tăiată Cubulețe De 1 Inch
Măsline KalamataMăsline Kalamata
1 Ceapă Dulce Mare, Tocată Grosier1 Ceapă Dulce Mare, Tocată Grosier
8 Uncii De Brânză Mozzarella Tăiată în Felii Subțiri8 Uncii De Brânză Mozzarella Tăiată în Felii Subțiri
(110° Până La 115°, Fără Lapte și Unt)(110° Până La 115°, Fără Lapte și Unt)
Carne De Oaie Dezosată, Tăiată în Cuburi De 7-10 Cm - Sau înlocuiți Cu Spată De Miel DezosatăCarne De Oaie Dezosată, Tăiată în Cuburi De 7-10 Cm - Sau înlocuiți Cu Spată De Miel Dezosată
Tăiat în Cuburi De 2,5 CmTăiat în Cuburi De 2,5 Cm
1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt
1 Ceapa Rosie, Cubulete Mici1 Ceapa Rosie, Cubulete Mici
Echipamente pe care le vei folosi
Inele De Ardei Iute, Felii De Ardei Banana, Pentru Garnitura SandvișuluiInele De Ardei Iute, Felii De Ardei Banana, Pentru Garnitura Sandvișului
5
Coaceți la 450 de grade F timp de 15 minute sau până se rumenesc ușor.
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Galben și Stropi AsortațiZahăr Galben și Stropi Asortați
6
Tăiați în 8 pene și serviți.

Vin recomandat: Vin Spumant, Trandafir Spumant

Antipasti funcționează foarte bine cu vin spumant și spumant rossimbrox. Dacă serviți o selecție de aperitive, nu puteți greși cu acestea. Ambele sunt foarte prietenoase cu alimentele și completează o varietate de arome. Un vin pe care l-ai putea încerca este Moet & Chandon Imperial. Are 4,4 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 50 de dolari.
Moet & Chandon Imperial
Moet & Chandon Imperial
Culoarea este un galben pai auriu elegant, cu accente de chihlimbar. Aromele sale sunt strălucitoare, dezvăluind fructe cu pulpă galbenă strălucitoare (măr, pere, piersică galbenă), miere, nuanțe florale (floare de tei) și note blonde elegante (brioșă și nuci proaspete). Gustul este seducător, bogat aromat și neted, combinând generozitatea și subtilitatea, plinătatea și vigoarea, urmate de o crocantă delicat proaspătă (fruct cu semințe), pentru a dezvălui echilibrul magic al șampaniei.
DificultateGreu
Gata În50 m.
Porții8
Scor De Sănătate4
Revista