Pizza Cu Brânză De Capră Cu Busuioc

Pizza Cu Brânză De Capră Cu Busuioc
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete mediteraneene, așa că încercați Basil Goat Cheese Pizzan. Acest fel principal are 1626 calorii, 50g de proteine, și 52G de grăsime pe porție. Această rețetă servește 1. Pentru $6.55 pe portie, această rețetă acoperă 23% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă de la Allrecipes are 1 fani. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 2 ore și 51 de minute. Mergeți la magazin și ridicați aluat de pâine, brânză de capră, sare și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a consuma uleiul de măsline, puteți urma acest fel principal cu Parfait de banane, Granolan și iaurt sotate ca desert. Cu o lingură scor de 52%, acest fel de mâncare este solid. Rețete similare includ Pizza Cu Brânză De Capră Cu Busuioc, Pizza cu Quinoa cu lămâie Meyer, brânză de capră și busuioc, și Ardei roșu prăjit-Pizza cu roșii cu brânză de capră, busuioc și ulei de Chili roșu.

Instrucțiuni

1
Lăsați aluatul să crească într-un castron acoperit până când se dublează în vrac.
Ingrediente de care veți avea nevoie
AluatAluat
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
2
Preîncălziți cuptorul la 425 grade F (220 grade C).
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
3
Rulați aluatul pe o suprafață făinoasă într-un cerc de 15 inci.
Ingrediente de care veți avea nevoie
AluatAluat
RolaRola
4
Rotiți marginile spre centru pentru a forma o crustă, lăsând un cerc de 12 inci.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Brânza Procesată (Velveeta), Tăiată în Cuburi De 1/4 InchBrânza Procesată (Velveeta), Tăiată în Cuburi De 1/4 Inch
RolaRola
5
Ungeți întreaga crustă generos cu ulei de măsline și presărați sare, piper, 1 crenguță de busuioc tocat și rozmarin.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De MăslineUlei De Măsline
RozmarinRozmarin
PiperPiper
BusuiocBusuioc
Brânza Procesată (Velveeta), Tăiată în Cuburi De 1/4 InchBrânza Procesată (Velveeta), Tăiată în Cuburi De 1/4 Inch
SareSare
6
Coaceți în cuptorul preîncălzit până când crusta începe să devină aurie, 8 până la 10 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Brânza Procesată (Velveeta), Tăiată în Cuburi De 1/4 InchBrânza Procesată (Velveeta), Tăiată în Cuburi De 1/4 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
7
Întindeți crusta cu sos de roșii.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sos De RoșiiSos De Roșii
Brânza Procesată (Velveeta), Tăiată în Cuburi De 1/4 InchBrânza Procesată (Velveeta), Tăiată în Cuburi De 1/4 Inch
8
Se presară cu 2 crenguțe de busuioc tocat și brânză de capră.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Brânză De CaprăBrânză De Capră
BusuiocBusuioc
9
Coaceți în cuptorul preîncălzit până când crusta se rumeneste, iar pizza s-a încălzit, încă aproximativ 8 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Brânza Procesată (Velveeta), Tăiată în Cuburi De 1/4 InchBrânza Procesată (Velveeta), Tăiată în Cuburi De 1/4 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor

Echipamente

Vin recomandat: Chianti, Trebbiano, Verdicchio

Italiană în meniu? Încercați să împerecheați cu Chianti, Trebbiano și Verdicchio. Italienii știu mâncare și știu vin. Trebbiano și Verdicchio sunt vinuri albe italiene care se potrivesc bine cu pește și carne albă, în timp ce Chianti este un roșu Italian excelent pentru mâncăruri mai grele și mai îndrăznețe. Rezerva Spalletti Chianti Poggio Reale cu un rating de 5 stele din 5 pare un meci bun. Costă aproximativ 23 de dolari pe sticlă.
Spalletti Chianti Reserve Poggio Reale
Spalletti Chianti Reserve Poggio Reale
Acest superb vin de rezervă, produs exclusiv din moșia Poggio Reale, este un vin grațios, catifelat, cu arome Sangiovese caracteristice pământești și arome de fructe coapte, echilibrate, compensate de o notă de stejar.
DificultateExpert
Gata În2 hrs, 51 m.
Porții1
Scor De Sănătate14
Revista