Pizza Cu Brânză Cu Ierburi

Pizza Cu Brânză Cu Ierburi
Pizza cu brânză cu ierburi ar putea fi doar vegan rețeta pe care ai căutat-o. Această rețetă servește 8 și costă 84 de cenți pe porție. O porție conține 382 calorii, 14g de proteine, și 4G de grăsime. Funcționează bine ca fel principal mediteranean. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Dacă aveți la îndemână sare, făină de pâine, făină și alte câteva ingrediente, o puteți face. Pentru a consuma sarea, puteți urma acest fel principal cu Rețetă De Cifre De Afaceri Cu Mere ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Este adus la tine de retetele mele. În general, această rețetă câștigă o scor mare spoonacular de 85%. Rețete similare includ Indesata Herbed Pizza Dip, Pizza vegetală cu crustă de roșii cu ierburi, și Pizza pentru micul dejun cu crustă vegetală cu usturoi Herbat.

Instrucțiuni

1
Pentru a pregăti aluatul, cântăriți sau lingurați ușor făina de pâine în cupe de măsurare uscate; nivelați cu un cuțit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Făină De PâineFăină De Pâine
AluatAluat
Echipamente pe care le vei folosi
Cupa De MăsurareCupa De Măsurare
CuțitCuțit
2
Combinați 75 uncii (aproximativ 1 cană) făină de pâine, 1 cană apă caldă, zahăr și drojdie într-un castron; lăsați să stea 15 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Făină De PâineFăină De Pâine
ZahărZahăr
ApăApă
DrojdieDrojdie
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
3
Cântăriți sau lingurați ușor făina universală în cupe de măsurare uscate; nivelați cu un cuțit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
Echipamente pe care le vei folosi
Cupa De MăsurareCupa De Măsurare
CuțitCuțit
4
Combinați 5 uncii (aproximativ 3 căni) făină universală, restul de 75 uncii (aproximativ 1 cană) făină de pâine și 1 linguriță sare într-un castron mare; faceți o fântână în centru.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Făină De PâineFăină De Pâine
SareSare
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
5
Adăugați amestecul de drojdie, restul de 1 cană de apă caldă și 2 lingurițe de ulei în amestecul de făină; se amestecă bine. Întoarceți aluatul pe o suprafață făinoasă. Frământați până se omogenizează și elastic (aproximativ 10 minute); adăugați suficientă făină rămasă, câte 1 lingură, pentru a preveni lipirea aluatului de mâini.
Ingrediente de care veți avea nevoie
AluatAluat
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
ApăApă
DrojdieDrojdie
Ulei De GătitUlei De Gătit
6
Așezați aluatul într-un castron mare acoperit cu spray de gătit, întorcându-l pentru a acoperi. Acoperiți și lăsați să crească într-un loc cald (85), fără curenți, timp de 45 de minute sau până la dublarea dimensiunii. (Apăsați două degete în aluat. Dacă rămâne indentarea, aluatul a crescut suficient.) Puneți aluatul în jos; împărțiți aluatul în 8 porții egale. Acoperiți și lăsați să se odihnească 20 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Spray De GătitSpray De Gătit
AluatAluat
PunchPunch
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
7
Pentru a pregăti toppingul, combinați oregano, chimen, boia și 1/2 linguriță de piper negru.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Piper NegruPiper Negru
La 6 Chifle De Hamburger, împărțite, OpționalLa 6 Chifle De Hamburger, împărțite, Opțional
Lichid-uncii De Apă ProaspătăLichid-uncii De Apă Proaspătă
ChimenChimen
8
Încălziți o tigaie mare la foc mediu-mare.
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
9
Adăugați 1 linguriță de ulei de măsline în tigaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De MăslineUlei De Măsline
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
10
Se adauga ceapa; saut 3 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CeapăCeapă
11
Adăugați 1/2 linguriță sare, restul de 1/4 linguriță piper negru, usturoi, frunze de dafin și roșii; aduceți la fierbere. Reduceți căldura și fierbeți timp de 15 minute sau până se îngroașă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Piper NegruPiper Negru
Frunze De DafinFrunze De Dafin
TomateTomate
UsturoiUsturoi
SareSare
12
Se ia de pe foc; aruncați frunza de dafin.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Frunze De DafinFrunze De Dafin
13
Preîncălziți cuptorul la 45
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
14
Lucrând cu 1 porție de aluat la un moment dat (acoperiți aluatul rămas pentru a nu se usca), rulați fiecare porție într-un cerc de 6 inci pe o suprafață ușor făinată; așezați cercul pe o foaie de copt acoperită cu spray de gătit. Repetați procedura cu porțiunile de aluat rămase. Acoperiți fiecare crustă cu 1/4 cană de amestec de roșii, 1 1/4 uncii de brânză și 1/2 linguriță de amestec de oregano.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Spray De GătitSpray De Gătit
La 6 Chifle De Hamburger, împărțite, OpționalLa 6 Chifle De Hamburger, împărțite, Opțional
BrânzăBrânză
TomateTomate
Brânza Procesată (Velveeta), Tăiată în Cuburi De 1/4 InchBrânza Procesată (Velveeta), Tăiată în Cuburi De 1/4 Inch
AluatAluat
RolaRola
Echipamente pe care le vei folosi
Foaie De CoptFoaie De Copt
15
Coaceți la 450 timp de 12 minute sau până când crustele se rumenesc ușor.
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
16
Se presară uniform cu pătrunjel.
Ingrediente de care veți avea nevoie
PătrunjelPătrunjel
DificultateExpert
Gata În45 m.
Porții8
Scor De Sănătate48
Revista