Pizza Cu Brioșă Engleză

Pizza Cu Brioșă Engleză
Rețeta Engleză brioșă Pizza ar putea satisface pofta mediteraneană în aproximativ 30 minute. Pentru $1.0 pe portie, veți obține un fel principal care servește 12. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 12g de proteine, 16g de grăsime, și un total de 257 calorii. Câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 43 ar spune că a lovit locul. Dacă aveți brioșe, cârnați, sos de pizza și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. Este adus la tine de Toțiretete. Cu o lingură scor de 36%, acest fel de mâncare nu este atât de uimitor. Rețete similare sunt Pizza Cu Brioșă Engleză, Pizza Cu Brioșă Engleză, și Pizza Cu Brioșă Engleză.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 350 grade F (175 grade C).
Echipamente pe care le vei folosi
Pachet Porumb Congelat, Decongelat, ScursPachet Porumb Congelat, Decongelat, Scurs
2
Aranjați jumătățile de brioșă engleză, tăiate cu fața în sus, pe o foaie de copt. Lingurați 1 până la 2 linguri de sos de pizza pe fiecare brioșă engleză; top cu brânză mozzarella.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cartofi Cruzi MărunțițiCartofi Cruzi Mărunțiți
½ Linguriță Sare½ Linguriță Sare
Sos De PizzaSos De Pizza
Echipamente pe care le vei folosi
Glazură De Vanilie Pillsbury® Creamy Supreme®Glazură De Vanilie Pillsbury® Creamy Supreme®
3
Așezați felii de pepperoni pe 1/3 pizza și cârnați italieni pe 1/3 brioșele englezești, lăsând restul de 1/3 doar cu brânză.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Felii De PepperoniFelii De Pepperoni
½ Linguriță Sare½ Linguriță Sare
Cârnați ItalieniCârnați Italieni
Sos De Afine, Pentru ServireSos De Afine, Pentru Servire
4
Coaceți în cuptorul preîncălzit până când brânza este topită, aproximativ 10 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sos De Afine, Pentru ServireSos De Afine, Pentru Servire
Echipamente pe care le vei folosi
Pachet Porumb Congelat, Decongelat, ScursPachet Porumb Congelat, Decongelat, Scurs
DificultateNormal
Gata În30 m.
Porții12
Scor De Sănătate2
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista