Pizza Calzone
Reteta pizza Calzones ar putea satisface pofta mediteraneană în aproximativ 22 minute. Această rețetă face 4 porții cu 341 calorii, 12g de proteine, și 22g de grăsime fiecare. Pentru $1.38 pe portie, această rețetă acoperă 6% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Funcționează bine ca un fel principal accesibil. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Un amestec de amestec italian de mozzarella-parmezan cu umiditate scăzută, brânză parmezană, rulouri de cină semilună și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 17%. Acest scor este destul de rău. Încercați Pizza De Casă Calzone, Ușor Pizza Calzones, și Pizza Italiană Ușoară Calzone pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Încălziți cuptorul la 191°.
Desfaceți aluatul în 4 dreptunghiuri; apăsați perforațiile împreună pentru a sigila.
Așezați pe o suprafață ușor făinată; rotiți fiecare până la un dreptunghi de 7x5 inci.
Așezați 4 felii de pepperoni pe una dintre laturile scurte ale fiecărui dreptunghi de aluat, la 1 inch de margine.
Se amestecă brânza mărunțită și sosul; se întinde peste pepperoni. Îndoiți dreptunghiurile de aluat transversal în jumătate; apăsați ferm cusăturile împreună pentru a sigila.
Transferați pe foaia de copt.
Coaceți 12 min. sau până se rumenesc. Se răcește 5 min. înainte de servire.
Vin recomandat: Chianti, Trebbiano, Verdicchio
Chianti, Trebbiano și Verdicchio sunt alegeri excelente pentru Italiană. Italienii știu mâncare și știu vin. Trebbiano și Verdicchio sunt vinuri albe italiene care se potrivesc bine cu pește și carne albă, în timp ce Chianti este un roșu Italian excelent pentru mâncăruri mai grele și mai îndrăznețe. Casaloste Chianti Classico Riserva cu un rating de 4, 4 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 28 de dolari pe sticlă.
![Casaloste Chianti Classico Riserva]()
Casaloste Chianti Classico Riserva
Culoare roșu rubiniu intens. Buchetul său îmbină aromele tipice de fructe ale Sangiovese (cum ar fi mure, Marasca coaptă, prune) cu notele elegante de lemn. La gust este catifelat și armonios, cu un echilibru excelent între aciditate și taninuri dulci. Vinul îmbătrânit, dă tot ce este mai bun din al 5-lea an după recoltăse duce cu carne roșie la grătar. Armonia și tipicitatea sa sunt, de asemenea, exaltate perfect de brânzeturile îmbătrânite.