Pizza Brunch Hawaiană
Reteta Hawaiian Brunch Pizzan este gata în aproximativ 50 de minute și este cu siguranță un super fără gluten și primar opțiune pentru iubitorii de mâncare mediteraneană. Această rețetă servește 8. Pentru 88 cenți pe porție, această rețetă acoperă 7% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 9g de proteine, 19g de grăsime, și un total de 254 calorii. Nu mulți oameni au făcut această rețetă și 1 ar spune că a ajuns la fața locului. Dacă aveți foarte multă apă, ouă, bucăți de ananas și alte câteva ingrediente la îndemână, o puteți face. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 22%. Acest scor nu este atât de remarcabil. Încercați Brunch de Ziua Mamei în stil hawaian # MomInParadise, Sos de pizza Hawaiian pentru rulouri de Pizza 4, și Brunch Pizza pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Cuptor de căldură la 425 F. vas de grăsime de 12 inch pizza.
Se amestecă Bisquick și apă fierbinte până se formează aluat moale. Apăsați aluatul în tigaia pentru pizza, folosind degetele pudrate cu Bisquick; ciupiți marginea pentru a forma o jantă de 1/2 inch.
Se amestecă smântână, sare de ceapă și ouă; se toarnă peste crustă.
Strat de slănină, brânză, ananas și ardei gras pe amestecul de ouă.
Coaceți aproximativ 25 de minute sau până când este setat. Se răcește ușor înainte de servire.
Vin recomandat: Chianti, Trebbiano, Verdicchio
Chianti, Trebbiano și Verdicchio sunt alegeri excelente pentru Italiană. Italienii știu mâncare și știu vin. Trebbiano și Verdicchio sunt vinuri albe italiene care se potrivesc bine cu pește și carne albă, în timp ce Chianti este un roșu Italian excelent pentru mâncăruri mai grele și mai îndrăznețe. Puteți încerca Castello di Monsanto Il Poggio Chianti Classico Riserva. Recenzenților le place destul de mult cu un rating de 4,8 din 5 stele și un preț de aproximativ 40 de dolari pe sticlă.
![Castello di Monsanto Il Poggio Chianti Classico Riserva]()
Castello di Monsanto Il Poggio Chianti Classico Riserva
Născut în podgoria "Il Poggio" (5,5 Ha, 310 metri a.s.l.) din care în 1962, și-a luat numele: este primul Chianti Classico Cru. Fabricat din 90% Sangiovese și din 7% Canaiolo și 3% Colorino, îmbătrânește timp de 20 de luni în butoaie de stejar francez. Astăzi reprezintă cel mai prestigios produs al companiei, apreciat în întreaga lume. Este produs numai în cele mai bune recolte. Compania a ales să păstreze o cantitate considerabilă de sticle din acest vin în pivniță fiind arhivele permanente, capabile să spună istoria Castello di Monsanto