Pizza Aluat II

Pizza Aluat II
Reteta Pizza Aluat II ar putea satisface pofta mediteraneană în aproximativ 2 ore. Această rețetă face 3 porții cu 1001 calorii, 31g de proteine, și 14g de grăsime fiecare. Pentru 65 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 23% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. 551 de persoane s-au bucurat că au încercat această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați drojdie activă, apă caldă, făină și alte câteva lucruri pentru ao face astăzi. Pentru a consuma zahărul alb, puteți urma acest fel principal cu Biscuiți Cu Zahăr Rafinat Din Grâu Integral ca desert. Este adus la tine de Toțiretete. Este o opțiune bună dacă urmați un vegan dieta. Multor oameni le-a plăcut foarte mult acest fel principal. Cu o lingură scor de 92%, acest fel de mâncare este super. Încercați Casă moale ciuperci Pizza Aluat și copie pisica Mellowterranean Pizza, Aluat De Pizza {Saut Pizza Cu Spanac Și Ciuperci}, și Pizza la grătar ( cum să) + aluat de pizza cu brânză pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Într-un bol mare de amestecare, dizolvați drojdia și zahărul în apa caldă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
ZahărZahăr
ApăApă
DrojdieDrojdie
Echipamente pe care le vei folosi
Bol De AmestecareBol De Amestecare
2
Lăsați să stea până la crem; aproximativ 10 minute.
3
Amestecați uleiul de măsline, făina integrală de grâu, sarea și 4 căni de făină de pâine în amestecul de drojdie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Făină De PâineFăină De Pâine
Ulei De MăslineUlei De Măsline
DrojdieDrojdie
SareSare
4
Se amestecă făina rămasă, 1/2 cană la un moment dat, amestecând bine după fiecare adăugare. Când aluatul s-a tras împreună, întoarceți-l pe o suprafață ușor făinată și frământați până la neted și elastic, aproximativ 8 minute. Ungeți ușor un bol mare de amestecare, așezați aluatul în vas și întoarceți-l pentru a acoperi cu ulei. Acoperiți cu o cârpă umedă și puneți-o într-un loc cald pentru a crește până la dublarea volumului; aproximativ 1 oră.
Ingrediente de care veți avea nevoie
AluatAluat
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
Ulei De GătitUlei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
Bol De AmestecareBol De Amestecare
5
Dezumflați aluatul și întoarceți-l pe o suprafață ușor înmuiată. Împărțiți aluatul în trei bucăți egale și formați-l în runde. Acoperiți rundele și lăsați-le să se odihnească aproximativ 10 minute. Preîncălziți cuptorul la 425 grade F (220 grade C).
Ingrediente de care veți avea nevoie
AluatAluat
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
6
Folosiți un sucitor pentru a rula aluatul în forma dorită, acoperiți-l cu toppingurile preferate și coaceți la 425 grade F (220 grade C) timp de aproximativ 20 de minute sau până când crusta și brânza se rumenesc.
Ingrediente de care veți avea nevoie
BrânzăBrânză
1/2 Pachet De Foietaj Congelat (1 Foaie), Decongelat1/2 Pachet De Foietaj Congelat (1 Foaie), Decongelat
AluatAluat
RolaRola
Echipamente pe care le vei folosi
știft De Rulareștift De Rulare
CuptorCuptor

Vin recomandat: Chianti, Trebbiano, Verdicchio

Chianti, Trebbiano și Verdicchio sunt alegeri excelente pentru Italiană. Italienii știu mâncare și știu vin. Trebbiano și Verdicchio sunt vinuri albe italiene care se împerechează bine cu pește și carne albă, în timp ce Chianti este un roșu Italian excelent pentru mâncăruri mai grele și mai îndrăznețe. Spalletti Chianti Reserve Poggio Reale cu un rating de 5 din 5 stele pare a fi un meci bun. Costă aproximativ 23 de dolari pe sticlă.
Spalletti Chianti Reserve Poggio Reale
Spalletti Chianti Reserve Poggio Reale
Acest superb vin de rezervă, produs exclusiv din moșia Poggio Reale, este un vin grațios, catifelat, cu arome Sangiovese caracteristice pământești și arome de fructe coapte, echilibrate, compensate de o notă de stejar.
DificultateExpert
Gata În2 hrs
Porții3
Scor De Sănătate24
Revista