Pizza Alfredo cu anghinare și creveți
Rețeta Pizza Alfredo de anghinare și creveți poate fi făcută în aproximativ 25 de minute. Pentru 10,42 USD pe porție, această rețetă acoperă 18% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Acest fel principal are 2134 calorii, 78g de proteine, și 51G de grăsime pe porție. Această rețetă servește 4. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. Această rețetă de la Allrecetes necesită creveți, inimi de anghinare marinate, fulgi de piper și crustă de pizza pre-coaptă. Nu multor oameni le-a plăcut cu adevărat acest fel de mâncare mediteraneană. Este o opțiune bună dacă urmăriți un pescatarian dieta. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 39%, care nu este atât de mare. Dacă vă place această rețetă, s-ar putea să vă placă și rețete precum Creveți și anghinare Linguine Alfredo, Pizza Cu Creveți Alfredo, și Pizza Cu Pâine Franceză Alfredo Cu Creveți.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 450 de grade F.
Încălziți uleiul de măsline în tigaie antiaderentă de 10 inci la foc mediu-mare și gătiți creveții cu fulgi de ardei roșu, întorcându-se o dată, 2 minute sau până când creveții devin roz.
Aranjați crusta de pizza pe foaia de copt negrasă. Se acoperă uniform cu 1/2 cană de sos, apoi anghinare, roșii și creveți fierți. Se acoperă cu sosul rămas, apoi se presară cu brânză.
Coaceți 12 minute sau până când brânza este topită.
Vin recomandat: Sangiovese, Shiraz, Vinul Barbera
Vinul Sangiovese, Shiraz și Barbera sunt alegerile mele de top pentru Pizza. Cel mai bun vin pentru pizza depinde de topping-uri! Pizza cu sos roșu va necesita un vin roșu cu o anumită aciditate, cum ar fi un barberan sau sangiovese. Adăugați pepperoni sau cârnați și puteți merge mai îndrăzneț cu o syrah. Ai putea încerca Fantini Sangiovese. Recenzorilor le place destul de mult cu un rating de 4,5 din 5 stele și un preț de aproximativ 14 dolari pe sticlă.
![Fantini Sangiovese]()
Fantini Sangiovese
Culoare roșie granat. Intens și persistent, fructat, cu o notă winy și favoare de lemn. Corp mediu, taninuri bune, echilibrate și gata de băut.Excelent cu toate cursurile tipice de gătit tradițional Italian, cu carne și pește copt.