Pizza Alfredo cu anghinare și creveți

Pizza Alfredo cu anghinare și creveți
Rețeta Pizza Alfredo de anghinare și creveți poate fi făcută în aproximativ 25 de minute. Pentru 10,42 USD pe porție, această rețetă acoperă 18% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Acest fel principal are 2134 calorii, 78g de proteine, și 51G de grăsime pe porție. Această rețetă servește 4. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. Această rețetă de la Allrecetes necesită creveți, inimi de anghinare marinate, fulgi de piper și crustă de pizza pre-coaptă. Nu multor oameni le-a plăcut cu adevărat acest fel de mâncare mediteraneană. Este o opțiune bună dacă urmăriți un pescatarian dieta. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 39%, care nu este atât de mare. Dacă vă place această rețetă, s-ar putea să vă placă și rețete precum Creveți și anghinare Linguine Alfredo, Pizza Cu Creveți Alfredo, și Pizza Cu Pâine Franceză Alfredo Cu Creveți.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 450 de grade F.
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Tocată (2 Cepe)Ceapă Tocată (2 Cepe)
2
Încălziți uleiul de măsline în tigaie antiaderentă de 10 inci la foc mediu-mare și gătiți creveții cu fulgi de ardei roșu, întorcându-se o dată, 2 minute sau până când creveții devin roz.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceapă Spaniolă, Tăiată Cubulețe De 1 InchCeapă Spaniolă, Tăiată Cubulețe De 1 Inch
1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec
2 Lingurițe De Pastă Thailandeză De Chili Roșu2 Lingurițe De Pastă Thailandeză De Chili Roșu
Echipamente pe care le vei folosi
Pecorino, Grosime De 1/4 InchPecorino, Grosime De 1/4 Inch
3
Aranjați crusta de pizza pe foaia de copt negrasă. Se acoperă uniform cu 1/2 cană de sos, apoi anghinare, roșii și creveți fierți. Se acoperă cu sosul rămas, apoi se presară cu brânză.
Ingrediente de care veți avea nevoie
8 Uncii De Brânză Mozzarella Tăiată în Felii Subțiri8 Uncii De Brânză Mozzarella Tăiată în Felii Subțiri
1 Salata Romana Cu Inima Mica, Tocata1 Salata Romana Cu Inima Mica, Tocata
Dovlecel, Tăiat în Bucăți De 1/4 InchDovlecel, Tăiat în Bucăți De 1/4 Inch
2 Până La 4 Linguri Amestec De Supă De Ceapă2 Până La 4 Linguri Amestec De Supă De Ceapă
2 Lingurițe De Pastă Thailandeză De Chili Roșu2 Lingurițe De Pastă Thailandeză De Chili Roșu
Sugestie De Servire: Serviți Peste PasteSugestie De Servire: Serviți Peste Paste
Echipamente pe care le vei folosi
Un Praf De Fulgi De Ardei RosuUn Praf De Fulgi De Ardei Rosu
4
Coaceți 12 minute sau până când brânza este topită.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Până La 4 Linguri Amestec De Supă De Ceapă2 Până La 4 Linguri Amestec De Supă De Ceapă
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Tocată (2 Cepe)Ceapă Tocată (2 Cepe)

Vin recomandat: Sangiovese, Shiraz, Vinul Barbera

Vinul Sangiovese, Shiraz și Barbera sunt alegerile mele de top pentru Pizza. Cel mai bun vin pentru pizza depinde de topping-uri! Pizza cu sos roșu va necesita un vin roșu cu o anumită aciditate, cum ar fi un barberan sau sangiovese. Adăugați pepperoni sau cârnați și puteți merge mai îndrăzneț cu o syrah. Ai putea încerca Fantini Sangiovese. Recenzorilor le place destul de mult cu un rating de 4,5 din 5 stele și un preț de aproximativ 14 dolari pe sticlă.
Fantini Sangiovese
Fantini Sangiovese
Culoare roșie granat. Intens și persistent, fructat, cu o notă winy și favoare de lemn. Corp mediu, taninuri bune, echilibrate și gata de băut.Excelent cu toate cursurile tipice de gătit tradițional Italian, cu carne și pește copt.
DificultateNormal
Gata În25 m.
Porții4
Scor De Sănătate6
Revista