Rețeta pizza albă cu Broccolini ar putea satisface pofta mediteraneană în aproximativ 40 minute. Această rețetă servește 4. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 43G de proteine, 41G de grăsime, și un total de 812 calorii. Pentru $ 4.91 pe portie, această rețetă acoperă 30% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. 2 persoane au încercat și le-a plăcut această rețetă. Funcționează bine ca un fel principal destul de scump. Dacă aveți parmezan, ierburi, brânză mozzarella parțial degresată și alte câteva ingrediente la îndemână, o puteți face. Pentru a utiliza până sare kosher ai putea urma acest curs principal cu Tort Cu Conținut Scăzut De Grăsimi (Kosher-Lactate) ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 76%. Acest scor este bun. Încercați Pizza Cu Migdale Broccolini, Pizza cu cârnați și Broccolini, și Pizza cu tigaie cu Broccolini și ciuperci pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Poziționați un suport în treimea inferioară a cuptorului.
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
2
Așezați o piatră de pizza sau o foaie de copt cu susul în jos pe raft și preîncălziți la 500 de grade F. Acoperiți o altă foaie de copt cu susul în jos cu hârtie pergament și ungeți cu 2 linguri ulei de măsline.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Linguri De Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coaja (opțional)
Echipamente pe care le vei folosi
Modele în Arhiva „meșteșuguri” De Pe Site-ul Web Al Femeilor De La țară
Creveți Sotați
1 Ceapă Verde, Feliată, Pentru Ornat (opțional)
3
Puneți aluatul de pizza pe hârtia unsă și întoarceți-vă pentru a acoperi. Se acoperă cu o altă bucată de pergament și se lasă deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(cum Ar Fi Chanterelles, Shiitake, Enoki și Cremini)
4
Amestecați brânzeturile, fulgii de ardei roșu și sarea și piperul după gust într-un bol.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceapă Spaniolă, Tăiată Cubulețe De 1 Inch
12 Felii Subțiri De șuncă Complet Fiartă (aproximativ
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
5
Combinați verdele de scallion și ierburile într-un alt bol. Aruncați broccolini și albușuri de scallion pe o foaie de copt cu restul de 1 lingură de ulei de măsline și sare și piper după gust. Prăjiți 15 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
12 Felii Subțiri De șuncă Complet Fiartă (aproximativ
Ceașcă Piept De Curcan Gătit Mărunțit
Broccolini
3 Linguri De Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coaja (opțional)
Așchii De Lemn înmuiate (mequite, Hickory Sau Arin), Opțional
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
6
Descoperiți aluatul; întindeți-vă într-un dreptunghi de 12 pe 16 inci. Condimentați cu sare și piper, apoi glisați aluatul și pergamentul pe piatra fierbinte sau foaia de copt.
Ingrediente de care veți avea nevoie
12 Felii Subțiri De șuncă Complet Fiartă (aproximativ
Usturoi, 4 Zdrobite, Celelalte 2 Feliate Subțire
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați
7
Coaceți până la aur, 6 până la 8 minute.
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
8
Glisați crusta și pergamentul înapoi pe foaia de copt și scoateți-l din cuptor. Se acoperă cu amestecul de brânză, apoi legumele prăjite și amestecul de plante medicinale. Întoarceți pizza la cuptor și coaceți până când brânza se topește, încă 3 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pui întreg Cumpărat Din Magazin (aproximativ 2 Lire Sterline)
4-1/2 Căni De Brânză Cheddar Rasă
1/2 Pachet De Foietaj Congelat (1 Foaie), Decongelat
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
9
Stropiți cu ulei de măsline.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Linguri De Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coaja (opțional)
Chianti, Trebbiano și Verdicchio sunt alegerile mele de top pentru Italiană. Italienii știu mâncare și știu vin. Trebbiano și Verdicchio sunt vinuri albe italiene care se împerechează bine cu pește și carne albă, în timp ce Chianti este un roșu Italian excelent pentru mâncăruri mai grele și mai îndrăznețe. Barone Ricasoli Colledila Chianti Classico Gran Selezione cu un rating de 4.5 din 5 stele pare a fi un meci bun. Costă aproximativ 85 de dolari pe sticlă.