Piureul definitiv de cartofi cu usturoi prăjit

Nevoie de un garnitură fără gluten și vegetariană? Piureul definitiv de cartofi cu usturoi prăjit ar putea fi o rețetă minunată de încercat. Această rețetă servește 8. Pentru $ 2.44 pe portie, această rețetă acoperă 20% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 8g de proteine, 78g de grăsime, și un total de 850 calorii. Ziua Recunostintei va fi și mai special cu această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați cartofi Yukon gold, pastă de usturoi, sare de mare și alte câteva lucruri pentru ao face astăzi. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 9 ore și 25 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 52%. Acest scor este solid. Încercați Usturoi Piure De Cartofi Knishes, Usturoi Piure-Gratin De Cartofi, și Caserola De Cartofi Cu Piure De Usturoi Încărcată pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Urmăriți cum să faceți această rețetă.
Începeți cu usturoiul prăjit: Preîncălziți cuptorul la 350 de grade F.
Cojiți straturile exterioare ale pielii de pe capetele de usturoi.
Tăiați primele 1/3 din capete pentru a deschide cuișoarele.
Încălziți uleiul de măsline într-o tigaie mare sigură pentru cuptor la foc mediu.
Se adaugă usturoiul, se taie părțile în sus și se sotează aproximativ 10 minute. Condimentează cu sare și piper.
Transferați tigaia în cuptor și prăjiți timp de 15 minute.
Se ia de pe foc și se lasă să se răcească. Scoateți cuișoarele de usturoi din piele și puneți cuișoarele într-un blender, împreună cu orice ulei de măsline rămas în tigaie. Puree până la neted; ar trebui să aveți o consistență asemănătoare pastei.
Pentru cartofi: cubați cartofii. Apoi puneți cartofii într-o cratiță mare cu apă rece sărată și puneți-o la frigider peste noapte. A doua zi, adăugați mai multă sare și apoi aduceți la fierbere la foc mare. Gatiti pana se inmoaie, aproximativ 10 minute.
Se scurge bine, se pun cuburi de cartofi într-o moară de alimente și se macină pentru a îndepărta pielea. Alternativ, spargeți cartofii cu o furculiță mare sau o mașină de tocat cartofi.
Încălziți 1 lingură de unt într-o cratiță mare la foc mediu până când untul nu mai spumează și devine maro deschis.
Adăugați pasta de usturoi și gătiți rapid.
Se adaugă smântâna, se condimentează, după gust, cu sare și piper și se aduce la fierbere. Reduceți căldura la minim și pliați cartofii cu o lingură împădurită sau o măturică mare.
Adăugați untul rămas cu linguri, amestecând după fiecare adăugare. Se amestecă uleiul de măsline extravirgin. Condimentează cu sare și piper, după gust și servește.