Piureul Definitiv De Cartofi

Piureul Definitiv De Cartofi
Piureul definitiv de cartofi este un fără gluten și vegetarian rețetă cu 8 porții. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 4G de proteine, 42G de grăsime, și un total de 443 calorii. Pentru 70 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 10% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. Este perfect pentru Ziua Recunostintei. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 42 minute. Funcționează bine ca o farfurie foarte accesibilă. Un amestec de piper, ulei de măsline, smântână grea și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de nemaipomenită. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 29%, care nu este atât de super. Încercați Piureul definitiv de cartofi cu usturoi prăjit, Tort de păstârnac cu trei straturi, cu glazură de brânză cremă și rădăcini: Compendiul definitiv, și Cartofi Dulci Cu Cartofi Dulci pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 325 grade F.
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
2
Puneți cartofii într-o cratiță mare cu apă rece sărată pentru a acoperi și aduceți la fierbere la foc mare. Gatiti pana se inmoaie, aproximativ 10 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fulgi De Legume Mixte Sau După GustFulgi De Legume Mixte Sau După Gust
Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)
Echipamente pe care le vei folosi
20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă
3
Se scurge bine, se împrăștie pe o foaie de copt și se lasă să se răcească câteva minute.
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți SotațiCreveți Sotați
4
Se introduce la cuptor pentru a se usca, aproximativ 5 minute. Smash cartofii cu o furculiță mare sau masher de cartofi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fulgi De Legume Mixte Sau După GustFulgi De Legume Mixte Sau După Gust
Echipamente pe care le vei folosi
Masher De CartofiMasher De Cartofi
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
5
Încălziți 1 lingură de unt într-o cratiță mare la foc mediu până când untul nu mai spumează și devine maro deschis.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Căni De Nuci Pecan Tocate, Opțional2 Căni De Nuci Pecan Tocate, Opțional
Echipamente pe care le vei folosi
20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă
6
Adăugați usturoiul și gătiți rapid până la aur PAL.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil
7
Se adaugă smântâna, se condimentează, după gust, cu sare și piper și se aduce la fierbere. Reduceți căldura la minim și pliați cartofii cu o lingură de lemn sau o măturică mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pepperoncini, Pentru GarniturăPepperoncini, Pentru Garnitură
Fulgi De Legume Mixte Sau După GustFulgi De Legume Mixte Sau După Gust
Napolitane Miniaturale Cu VanilieNapolitane Miniaturale Cu Vanilie
Echipamente pe care le vei folosi
Uncii De Brânză Cremă, Temperatura Camerei (aproximativUncii De Brânză Cremă, Temperatura Camerei (aproximativ
1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate
8
Adăugați untul rămas cu linguri, amestecând după fiecare adăugare. Se amestecă uleiul de măsline extravirgin. Condimentează cu sare și piper, după gust.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană Zahăr Alb1 Cană Zahăr Alb
Pepperoncini, Pentru GarniturăPepperoncini, Pentru Garnitură
2 Căni De Nuci Pecan Tocate, Opțional2 Căni De Nuci Pecan Tocate, Opțional
DificultateGreu
Gata În42 m.
Porții8
Scor De Sănătate10
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista