Piureul Definitiv De Cartofi

Piureul definitiv de cartofi este un fără gluten și vegetarian rețetă cu 8 porții. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 4G de proteine, 42G de grăsime, și un total de 443 calorii. Pentru 70 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 10% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. Este perfect pentru Ziua Recunostintei. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 42 minute. Funcționează bine ca o farfurie foarte accesibilă. Un amestec de piper, ulei de măsline, smântână grea și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de nemaipomenită. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 29%, care nu este atât de super. Încercați Piureul definitiv de cartofi cu usturoi prăjit, Tort de păstârnac cu trei straturi, cu glazură de brânză cremă și rădăcini: Compendiul definitiv, și Cartofi Dulci Cu Cartofi Dulci pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 325 grade F.
Puneți cartofii într-o cratiță mare cu apă rece sărată pentru a acoperi și aduceți la fierbere la foc mare. Gatiti pana se inmoaie, aproximativ 10 minute.
Se scurge bine, se împrăștie pe o foaie de copt și se lasă să se răcească câteva minute.
Se introduce la cuptor pentru a se usca, aproximativ 5 minute. Smash cartofii cu o furculiță mare sau masher de cartofi.
Încălziți 1 lingură de unt într-o cratiță mare la foc mediu până când untul nu mai spumează și devine maro deschis.
Adăugați usturoiul și gătiți rapid până la aur PAL.
Se adaugă smântâna, se condimentează, după gust, cu sare și piper și se aduce la fierbere. Reduceți căldura la minim și pliați cartofii cu o lingură de lemn sau o măturică mare.
Adăugați untul rămas cu linguri, amestecând după fiecare adăugare. Se amestecă uleiul de măsline extravirgin. Condimentează cu sare și piper, după gust.