Nevoie de un garnitură fără gluten? Piureul copt ar putea fi o rețetă minunată de încercat. Această rețetă servește 10 și costă 2,14 USD pe porție. O porție conține 443 calorii, 9g de proteine, și 28G de grăsime. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 10 minute. Un amestec de piper, maro hash, apă și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. Cu o lingură scor de 55%, acest fel de mâncare este solid. Încercați Cartofi Piure La Cuptor, Piure De Cartofi La Cuptor, și Cartofi Piure La Cuptor pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Preîncălziți cuptorul la 350 de grade F.
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
2
Aduceți o oală cu apă la fiert și adăugați maronii de hash. Gatiti 5 minute si scurgeti. Într-un castron mare, amestecați împreună maronii de hash gătite, amestecul de piure de cartofi, untul, crema de brânză, brânza jack, smântâna, sarea de usturoi, sarea și piperul. Se amestecă apa clocotită.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fâșii De Somon Afumat Pre-taiat
2 Felii Old-World Pizza Meat Loaf (rețetă și în Recipe Finder), Tăiate Cubulețe
Pepperoncini, Pentru Garnitură
1 Pachet (115 G) De Rulouri Semilună Refrigerate
4 Până La 6 Chifle Pentru Hamburger, împărțite, Opțional
Monterey Jack Cheese
3 Pachete (8 Uncii Fiecare) Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi, Tăiată Cubulețe
2 Căni De Nuci Pecan Tocate, Opțional
Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
Grăsime De Porc înapoi
3
Așezați într-o farfurie unsă de 2 litri.
Echipamente pe care le vei folosi
(recomandat: Velveeta)
4
Coaceți timp de 35 până la 45 de minute.
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
5
Presărați inelele de ceapă peste caserolă și coaceți aproximativ 5 până la 8 minute mai mult până când ceapa se rumenesc.