Piure De Rădăcină De Țelină De Morcov
Piureul de rădăcină de țelină de morcov necesită aproximativ 1 oră și 5 minute de la început până la sfârșit. Această garnitură are 58 calorii, 1g de proteine, și 4G de grăsime pe porție. Această rețetă servește 6. Pentru 44 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 6% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Mergeți la magazin și ridicați morcovi, bulion de legume, unt și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, primar și vegetarian dieta. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 24%, ceea ce este destul de rău. Încercați Piure De Rădăcină De Țelină, Rădăcină De Țelină Pur Și Simplu, și Rădăcină De Țelină Pur Și Simplu pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Urmăriți cum să faceți această rețetă.
Topiți 2 linguri de unt într-un cuptor olandez sau o cratiță mare cu capac la foc mediu.
Adăugați șalotele și gătiți până când începeți să devină aurii aproximativ 5 minute.
Adăugați morcovii și rădăcina de țelină și condimentați cu sare și piper, după gust. Se amestecă bulionul și suficientă apă pentru a acoperi doar legumele. Aduceți la fierbere, apoi reduceți focul la foc mic, acoperiți și gătiți până când legumele sunt fragede, aproximativ 30 de minute.
Scurgeți legumele într-o strecurătoare așezată peste un bol pentru a rezerva lichidul de gătit.
Transferați legumele într-un robot de bucătărie și condimentați cu sare și piper, după gust. Puree până când este foarte neted, adăugând lichid de gătit, după cum este necesar, pentru a atinge consistența dorită. Gustați și condimentați din nou, dacă este necesar.
Se transferă într-un castron de servire și se servește cald.
Nota bucătarului: acest lucru poate fi făcut cu o zi înainte și reîncălzit încet.