Piure de porumb și Mozzarella afumată

Porumb și Mozzarella afumată piure de cartofi este un fără gluten și vegetarian garnitură. Această rețetă servește 8. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 7g de proteine, 7g de grăsime, și un total de 220 calorii. Pentru 90 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 10% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Ziua Recunostintei. Nu mulți oameni au făcut această rețetă și 1 ar spune că a ajuns la fața locului. Mergeți la magazin și ridicați brânză mozzarella, sare, cartofi și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 35%. Acest scor nu este atât de minunat. Încercați Piure de porumb și Mozzarella afumată, Spaghete de porumb cu porumb proaspăt la grătar și Mozzarella afumată, și paste cu porumb și mozzarella afumată pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Încălziți o tigaie mare antiaderentă acoperită cu spray de gătit la foc mediu-mare.
Adăugați porumb; saut 5 minute sau până se rumenesc ușor. Mișto.
Puneți cartoful într-o cratiță și acoperiți cu apă. Aduceți la fierbere. Reduceți căldura; fierbeți 15 minute sau până se înmoaie.
Scurgeți și readuceți cartoful în tigaie.
Adăugați lapte, brânză și unt; mash la consistența dorită. Gatiti 2 minute sau pana se incalzeste bine, amestecand continuu.
Adăugați porumb, coriandru și ingredientele rămase, amestecând pentru a combina.