Piure De Morcovi Condimentat Egiptean

Piure De Morcovi Condimentat Egiptean
Piureul de morcovi condimentat egiptean ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. Pentru $1.78 pe portie, această rețetă acoperă 16% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 365 calorii, 8g de proteine, și 17g de grăsime. Această rețetă servește 8. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Este o opțiune bună dacă urmați un vegan dieta. Un amestec de sare și piper, morcovi, ghimbir măcinat și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Cu o lingură scor de 69%, acest fel de mâncare este solid. Încercați Piure De Morcovi Condimentat, Pui Condimentat Egiptean, și Puree Crecy (piure de supă de morcovi) pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Într-o tigaie medie, prăjiți migdalele la foc moderat, amestecând, până devin aurii, aproximativ 4 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Crostini Cu Usturoi, OptionalCrostini Cu Usturoi, Optional
Pentru întindere Pe Pâine Prăjită Dacă Se DoreștePentru întindere Pe Pâine Prăjită Dacă Se Dorește
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
2
Se transferă pe o suprafață de lucru pentru a se răci, apoi se toacă mărunt.
3
Adăugați semințele de coriandru și chimen în tigaie și prăjiți, amestecând, până când sunt parfumate, aproximativ 2 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Cartofi Rumeni, Tăiați în Bucăți De 1 Inch3 Cartofi Rumeni, Tăiați în Bucăți De 1 Inch
2 (14 Oz.) Bulion De Pui Cu Conținut Scăzut De Sodiu2 (14 Oz.) Bulion De Pui Cu Conținut Scăzut De Sodiu
Pentru întindere Pe Pâine Prăjită Dacă Se DoreștePentru întindere Pe Pâine Prăjită Dacă Se Dorește
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
4
Se transferă într-o mașină de tocat condimente și se lasă să se răcească complet, apoi se macină grosier. Într-un castron mediu, amestecați migdalele măcinate cu condimentele.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Frișcă și Migdale Feliate PrăjiteFrișcă și Migdale Feliate Prăjite
Chipsuri De Scorțișoară VietnamezăChipsuri De Scorțișoară Vietnameză
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
5
Adăugați semințele de susan în tigaie și prăjiți la foc moderat, amestecând, până devin aurii, aproximativ 1 1/2 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
5 Uncii De Ceață Tocată5 Uncii De Ceață Tocată
Pentru întindere Pe Pâine Prăjită Dacă Se DoreștePentru întindere Pe Pâine Prăjită Dacă Se Dorește
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
6
Transferați semințele de susan în râșnița de condimente. Prăjiți nuca de cocos în tigaie la foc moderat, amestecând continuu, până devine aurie, aproximativ 1 minut.
Ingrediente de care veți avea nevoie
5 Uncii De Ceață Tocată5 Uncii De Ceață Tocată
Stropi în Formă De InimăStropi în Formă De Inimă
Pentru întindere Pe Pâine Prăjită Dacă Se DoreștePentru întindere Pe Pâine Prăjită Dacă Se Dorește
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
7
Se transferă în râșniță și se lasă să se răcească complet. Măcinați semințele de susan și nuca de cocos într-o pulbere grosieră.
Ingrediente de care veți avea nevoie
5 Uncii De Ceață Tocată5 Uncii De Ceață Tocată
Stropi în Formă De InimăStropi în Formă De Inimă
8
Se adaugă la amestecul de migdale-condimente și se condimentează cu 1/2 linguriță fiecare de sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
12 Felii Subțiri De șuncă Complet Fiartă (aproximativ12 Felii Subțiri De șuncă Complet Fiartă (aproximativ
Crostini Cu Usturoi, OptionalCrostini Cu Usturoi, Optional
9
Într-o cratiță mare, acoperiți morcovii cu apă și aduceți la fierbere. Reduceți focul la moderat și fierbeți până se înmoaie, aproximativ 20 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Grăsime De Porc înapoiGrăsime De Porc înapoi
Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)
Echipamente pe care le vei folosi
20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă
10
Scurgeți morcovii și readuceți-i în cratiță. Gatiti 30 de secunde la foc mediu pentru a se usca bine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Grăsime De Porc înapoiGrăsime De Porc înapoi
Echipamente pe care le vei folosi
20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă
11
Scoateți de pe foc și zdrobiți grosolan morcovii cu o furculiță. Se amestecă cele 6 linguri de ulei de măsline, oțetul, harissa, chimenul măcinat și ghimbirul. Se condimentează cu sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
12 Felii Subțiri De șuncă Complet Fiartă (aproximativ12 Felii Subțiri De șuncă Complet Fiartă (aproximativ
Chimen MăcinatChimen Măcinat
3 Linguri De Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coaja (opțional)3 Linguri De Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coaja (opțional)
Grăsime De Porc înapoiGrăsime De Porc înapoi
HarissaHarissa
Felii Subțiri De șuncă Virginia Sau ProsciuttoFelii Subțiri De șuncă Virginia Sau Prosciutto
Frișcă Suplimentară Groasă, OpționalăFrișcă Suplimentară Groasă, Opțională
12
Transferați piureul de morcovi într-un castron și serviți cu pita ruptă, ulei de măsline și amestecul de condimente.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Piure De MorcoviPiure De Morcovi
3 Linguri De Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coaja (opțional)3 Linguri De Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coaja (opțional)
Pâine Pita, încălzită Conform Instrucțiunilor, Pentru ServirePâine Pita, încălzită Conform Instrucțiunilor, Pentru Servire
1/4 Cană Margarină Redusă în Grăsimi, Topită1/4 Cană Margarină Redusă în Grăsimi, Topită
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții8
Scor De Sănătate28
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista