Piure de morcovi
Piureul de morcovi ar putea fi doar rețeta fără gluten, fără lactate, paleolitică și lacto ovo vegetariană pe care ați căutat-o. Pentru 65 de cenți per porție , primești o garnitură care servește 4. O porție conține 169 de calorii , 3 g de proteine și 8 g de grăsimi . 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră . Această rețetă de la Taste of Home necesită sare, frunze de cimbru, căței de usturoi și eșalotă. În general, această rețetă câștigă un scor destul de bun cu lingură de 78% . Încercați păstrăvul curcubeu cu piure de mazăre de busuioc , somon pe piure de kiwi și lămâie și somon sockeye pe piure de kiwi și lămâie pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Într-un cuptor olandez, încălziți uleiul la foc mediu.
Adăugați morcovi și eșalotă; gătiți și amestecați 12-15 minute sau până când morcovii sunt crocanți și fragezi. Se amestecă usturoiul și cimbru; gătiți încă 1 minut.
Adăugați apă pentru a acoperi morcovii; aduce la fierbere. Reduceți căldura; se fierbe, neacoperit, 20-25 de minute sau până când morcovii sunt foarte fragezi.
Scurgere; se răcește ușor.
Pune amestecul de morcovi, sare și piper într-un robot de bucătărie; procesați până la omogenizare.