Piure de morcov prăjit și chimen
Piureul de morcov și chimen prăjit este un fără gluten, primar și vegetarian garnitură. Această rețetă face 4 porții cu 197 calorii, 4G de proteine, și 12g de grăsime fiecare. Pentru 55 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 13% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a considerat că această rețetă este delicioasă și satisfăcătoare. Este adus la tine de retetele mele. Mergeți la magazin și ridicați piper proaspăt măcinat, ulei de măsline, suc de lămâie și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Cu o lingură scor de 46%, acest fel de mâncare este destul de bun. Încercați Salată de morcovi prăjiți și Crudi cu Avocado și vinetă de chimen prăjită, Salată de morcovi și sfeclă prăjită cu Feta, pătrunjel tras și vinetă de chimen, și Puree Crecy (piure de supă de morcovi) pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Într-o tigaie, combinați morcovii cu uleiul, chimenul, 1/4 linguriță sare și piperul. Prăjiți morcovii, amestecând ocazional, până se înmoaie și se rumenesc, aproximativ 20 de minute.
Într-un robot de bucătărie, curățați morcovii cu untul, laptele, sucul de lămâie și 1/8 linguriță de sare. Dacă este necesar, reîncălziți piureul într-o cratiță mică la foc mic, amestecând.