Piure de legume rădăcinoase
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de garnituri, așa că încercați piureul de legume rădăcinoase. Această rețetă face 4 porții cu 227 calorii, 5g de proteine, și 5g de grăsime fiecare. Pentru 45 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 15% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 35 de persoane s-au bucurat că au încercat această rețetă. Dacă aveți unt, suedez, morcovi și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 35 minute. Acesta este adus la tine de BBC Good Food. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, lacto ovo vegetarian și prietenos cu fodmap dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 74%. Acest scor este solid. Încercați Piure De Legume Rădăcinoase, Piure De Legume Rădăcinoase, și Piure De Legume Rădăcinoase pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Așezați cartofii, suedezul și morcovii într-o tigaie mare cu apă sărată. Aduceți la fierbere și gătiți timp de 20-25 de minute până se înmoaie.
Se scurge și se toacă cu un tocător de cartofi.
Adăugați untul și o cantitate generoasă de condimente.