Piure de legume rădăcinoase

Piure de legume rădăcinoase
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de garnituri, așa că încercați piureul de legume rădăcinoase. Această rețetă face 4 porții cu 227 calorii, 5g de proteine, și 5g de grăsime fiecare. Pentru 45 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 15% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 35 de persoane s-au bucurat că au încercat această rețetă. Dacă aveți unt, suedez, morcovi și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 35 minute. Acesta este adus la tine de BBC Good Food. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, lacto ovo vegetarian și prietenos cu fodmap dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 74%. Acest scor este solid. Încercați Piure De Legume Rădăcinoase, Piure De Legume Rădăcinoase, și Piure De Legume Rădăcinoase pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Așezați cartofii, suedezul și morcovii într-o tigaie mare cu apă sărată. Aduceți la fierbere și gătiți timp de 20-25 de minute până se înmoaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cartofi Feliați, Curățați, FierțiCartofi Feliați, Curățați, Fierți
Grăsime De Porc înapoiGrăsime De Porc înapoi
Rutabagas, Decojite și Tăiate în Cuburi De 1-1/2 InchRutabagas, Decojite și Tăiate în Cuburi De 1-1/2 Inch
Păstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 CmPăstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 Cm
Echipamente pe care le vei folosi
1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă
2
Se scurge și se toacă cu un tocător de cartofi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cartofi Feliați, Curățați, FierțiCartofi Feliați, Curățați, Fierți
Echipamente pe care le vei folosi
Masher De CartofiMasher De Cartofi
3
Adăugați untul și o cantitate generoasă de condimente.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceapă Galbenă, Curățată, Dată Pe RăzătoareCeapă Galbenă, Curățată, Dată Pe Răzătoare
Căpșuni La PiciorCăpșuni La Picior
DificultateNormal
Gata În35 m.
Porții4
Scor De Sănătate13
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista