Piureul de fasole Lima cu măsline și Pecorino ras ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. Pentru 78 cenți pe porție, această rețetă acoperă 8% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 6g de proteine, 20g de grăsime, și un total de 251 calorii. Această rețetă servește 10. Această rețetă din alimente și vin are 1 fani. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 35 minute. Dacă aveți la îndemână ulei de măsline, suc de lămâie, măsline vindecate cu ulei și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Este o opțiune bună dacă urmați un vegetarian dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 44%. Acest scor este solid. Rețete similare includ Piure De Fasole Lima, Salată de fasole Fava, sparanghel și rucola cu Pecorino ras, și Loin de vițel de Paște cu fenicul-piure de fasole Lima.
Instrucțiuni
1
Dacă folosiți limas proaspete, albiți-le într-o cratiță mare cu apă sărată clocotită până când sunt fragede, aproximativ 5 minute; scurgere.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)
Echipamente pe care le vei folosi
20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă
2
Într-o cratiță mare, încălziți 3/4 cană de ulei de măsline cu rozmarinul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Linguri De Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coaja (opțional)
Carne De Oaie Dezosată, Tăiată în Cuburi De 7-10 Cm - Sau înlocuiți Cu Spată De Miel Dezosată
Echipamente pe care le vei folosi
20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă
3
Adăugați fasolea lima și usturoiul și gătiți la foc moderat până când limele sunt moi, aproximativ 10 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Dovlecei Tăiați Cubulețe, Dovlecei Galbeni De Vară și/sau Dovlecei
1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil
4
Scurgeți fasolea într-o sită fină așezată peste un vas termorezistent. Aruncați crenguța de rozmarin și rezervați uleiul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Carne De Oaie Dezosată, Tăiată în Cuburi De 7-10 Cm - Sau înlocuiți Cu Spată De Miel Dezosată
Toppinguri, Opționale
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Echipamente pe care le vei folosi
Cu Os, Pe Piele, Pulpe și Pulpe De Pui
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
5
Transferați fasolea lima într-un robot de bucătărie și pulsați până la piure. Cu mașina pornită, adăugați treptat uleiul rezervat și procesați până la omogenizare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Dovlecei Tăiați Cubulețe, Dovlecei Galbeni De Vară și/sau Dovlecei
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Heirloom, Tocate, Opțional
6
Adăugați 2 linguri de suc de lămâie și condimentați cu sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
12 Felii Subțiri De șuncă Complet Fiartă (aproximativ
Creveți, Cu Coadă, Fără Cochilii, Fără Vene
7
Într-un castron, combinați măslinele, pătrunjelul și restul de 1 lingură de ulei și 1/2 lingură de suc de lămâie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Creveți, Cu Coadă, Fără Cochilii, Fără Vene
1/4 Cană De Grăsime De Porc
Aluat De Pâine De Porumb
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
8
Adăugați jumătate din brânză și aruncați ușor.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4-1/2 Căni De Brânză Cheddar Rasă
9
Puneți piureul de lima pe un platou sau într-un castron. Împrăștiați amestecul de măsline și resturile de brânză rămase deasupra și serviți imediat, trecând toasturile de baghetă alături.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Baguette
4-1/2 Căni De Brânză Cheddar Rasă
Aluat De Pâine De Porumb
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat