Piure de fasole Lima cu măsline și Pecorino ras
Piureul de fasole Lima cu măsline și Pecorino ras ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. Pentru 78 cenți pe porție, această rețetă acoperă 8% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 6g de proteine, 20g de grăsime, și un total de 251 calorii. Această rețetă servește 10. Această rețetă din alimente și vin are 1 fani. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 35 minute. Dacă aveți la îndemână ulei de măsline, suc de lămâie, măsline vindecate cu ulei și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Este o opțiune bună dacă urmați un vegetarian dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 44%. Acest scor este solid. Rețete similare includ Piure De Fasole Lima, Salată de fasole Fava, sparanghel și rucola cu Pecorino ras, și Loin de vițel de Paște cu fenicul-piure de fasole Lima.
Instrucțiuni
Dacă folosiți limas proaspete, albiți-le într-o cratiță mare cu apă sărată clocotită până când sunt fragede, aproximativ 5 minute; scurgere.
Într-o cratiță mare, încălziți 3/4 cană de ulei de măsline cu rozmarinul.
Adăugați fasolea lima și usturoiul și gătiți la foc moderat până când limele sunt moi, aproximativ 10 minute.
Scurgeți fasolea într-o sită fină așezată peste un vas termorezistent. Aruncați crenguța de rozmarin și rezervați uleiul.
Transferați fasolea lima într-un robot de bucătărie și pulsați până la piure. Cu mașina pornită, adăugați treptat uleiul rezervat și procesați până la omogenizare.
Adăugați 2 linguri de suc de lămâie și condimentați cu sare și piper.
Într-un castron, combinați măslinele, pătrunjelul și restul de 1 lingură de ulei și 1/2 lingură de suc de lămâie.
Adăugați jumătate din brânză și aruncați ușor.
Puneți piureul de lima pe un platou sau într-un castron. Împrăștiați amestecul de măsline și resturile de brânză rămase deasupra și serviți imediat, trecând toasturile de baghetă alături.