Piure De Dovlecei De Ghindă

Piureul de dovlecei de ghindă este un fără gluten, primar și vegetarian rețetă cu 8 porții. Pentru $1.04 pe portie, această rețetă acoperă 12% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 4G de proteine, 15g de grăsime, și un total de 245 calorii. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Funcționează bine ca o farfurie destul de ieftină. Mergeți la magazin și ridicați cremă de brânză, nuci pecan, busuioc și alte câteva lucruri pentru ao face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 20 de minute. Acesta este adus la tine de gustul de acasă. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 40%. Acest scor este destul de rău. Rețete similare includ File de cod picant cu sos de nucă de cocos-Squash peste dovlecei de ghindă prăjiți, Butternut Squash tăiței Turcia Bolognese umplute ghindă Squash cu Gruyere topit: două moduri, și Suc De Ghindă Prăjită Cu Risotto De Dovlecei.
Instrucțiuni
Tăiați dovleceii în jumătate; aruncați semințele.
Așezați dovlecelul tăiat cu fața în jos într-un 15-in. x 10-în. x 1-în. tava de copt; adăugați 1/2 in. de apă caldă.
Coaceți, neacoperit,la 350 de minute pentru 35 de minute.
Scurgeți apa din tigaie; întoarceți partea tăiată în sus.
Coaceți 5-10 minute mai mult sau până se înmoaie. Se răcește ușor.
Scoateți cu grijă dovlecelul; adăugați la robotul de bucătărie.
Adăugați crema de brânză, laptele, untul, ceapa, arpagicul și busuiocul; acoperiți și procesați până la amestec.
Transfer la un 2-qt. vas de copt acoperit cu spray de gătit; se presara cu nuci pecan. Se acoperă și se coace la 350 de minute timp de 20-25 de minute sau până se încălzește.