Piure de dovleac de iarnă cu condimente indiene
Rețeta piure de dovleac de iarnă cu condimente indiene este gata în aproximativ 1 oră și 20 de minute și este cu siguranță un excelent fără gluten, întreg 30 și vegan opțiune pentru iubitorii de mâncare indiană. Această garnitură are 254 calorii, 5g de proteine, și 11g de grăsime pe porție. Această rețetă servește 8. Pentru $1.2 Pe portie, această rețetă acoperă 21% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Acesta va fi un hit la dvs Iarna eveniment. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Un amestec de ceapă, ulei vegetal, piper și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 79%. Acest scor este destul de bun. Rețete similare includ Dovlecei de iarnă și tocană de pui cu condimente indiene, Dovlecei Prăjiți Cu Condimente Indiene, Iaurt Și Semințe, și Indian Iarnă Squash Gratin.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 40
Pe 2 foi de copt mari, cu margini, stropiți părțile tăiate ale dovlecelului cu ulei și condimentați cu sare și piper. Întoarceți jumătățile de dovlecei tăiate în jos și prăjiți timp de aproximativ 45 de minute sau până se înmoaie.
Între timp, într-o oală mare, încălziți 1 lingură de ulei.
Adăugați semințele de muștar și gătiți la foc moderat, agitând oala, până când apar, aproximativ 1 minut.
Transferați semințele într-un castron mic.
Adăugați restul de 1/3 cană de ulei în oală.
Adăugați usturoiul și ceapa și gătiți la foc moderat, amestecând ocazional, până se înmoaie, aproximativ 7 minute.
Adăugați coriandrul, turmericul și piperul roșu zdrobit și gătiți, amestecând, până când este parfumat, aproximativ 1 minut.
Folosind o lingură mare, răzuiește carnea de dovleac din piei în oală.
Adăugați apa și gătiți la foc moderat, amestecând și zdrobind ușor dovleceii, până se amestecă și se încălzește. Condimentează dovleceii cu sare și piper.
Se transferă într-un castron, se acoperă cu semințele de muștar prăjite și se servește.
Vin recomandat: Chenin Blanc, Gewurztraminer, Riesling
Asiaticul poate fi asociat cu Chenin Blanc, Gewurztraminer și Riesling. Cel mai bun vin pentru mâncarea asiatică depinde de bucătărie și fel de mâncare - desigur - dar aceste albe acide se împerechează cu o serie de mese tradiționale, picante sau nu. Ai putea încerca Baronul Herzog Chenin Blanc (ou Kosher). Recenzenților le place destul de mult cu un rating de 4,1 din 5 stele și un preț de aproximativ 12 dolari pe sticlă.
![Baronul Herzog Chenin Blanc (ou Kosher)]()
Baronul Herzog Chenin Blanc (ou Kosher)
O senzație de gură proaspătă și rotundă, cu note fructate intense de nectarină, agrișă și pin, cu un finisaj luminos și curat. Un vin versatil de savurat cu alimente etnice picante, de la chineză la indiană. De asemenea, grozav ca aperitiv.