Piure De Conopidă (Înlocuire Piure De Cartofi)
Piureul de conopidă (înlocuirea piureului de cartofi) necesită în jur 30 minute de la început până la sfârșit. O porție conține 182 calorii, 6g de proteine, și 15g de grăsime. Pentru $1.16 pe portie, veți obține o garnitură care servește 6. Mergeți la magazin și ridicați conopidă, unt, parmezan și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Este adus la tine de Allrecipes. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Ziua Recunostintei. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și primar dieta. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 36%, ceea ce nu este atât de remarcabil. Rețete similare sunt Un alt Mock piure de cartofi (piure de conopidă)-low Carb, Piure De Conopidă " Cartofi, și Cartofi Piure De Conopidă.
Instrucțiuni
Aduceți o oală cu apă la fierbere.
Adăugați conopida și reduceți focul la mediu. Gatiti conopida pana cand este foarte frageda, aproximativ 10 minute; scurgeți, agitând strecurătorul pentru a îndepărta cât mai multă apă.
Amestecați conopida scursă și smântâna într-un blender până se omogenizează; se transferă într-o oală la foc mic.
Se amestecă parmezanul, untul, crema de brânză și sarea de mare prin conopida amestecată; gatiti si amestecati pana se incinge, aproximativ 5 minute.