Piure De Conopidă-Usturoi
Piureul de conopidă-usturoi ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. Această rețetă face 12 porții cu 63 calorii, 2G de proteine, și 3G de grăsime fiecare. Pentru 38 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 6% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 45 minute. Mergeți la magazin și ridicați frunze de dafin, cartofi d, sare și alte câteva lucruri pentru ao face astăzi. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și vegetarian dieta. Acesta este adus la tine de retetele mele. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 24%. Acest scor nu este atât de extraordinar. Rețete similare sunt Pui prăjit cu usturoi cu piure de conopidă, Conopidă Pură, și Piure De Conopidă.
Instrucțiuni
Încălziți cartofii conform instrucțiunilor pachetului. Păstrați cald.
Gatiti conopida in apa clocotita 7 minute sau pana cand este frageda.
Așezați laptele fără grăsimi, căței de usturoi și frunza de dafin într-o cratiță mică; aduceți la foc mic. Acoperiți și gătiți la foc mic timp de 10 minute. Aruncați frunza de dafin.
Așezați conopida, amestecul de lapte, untul și sarea într-un robot de bucătărie și procesați până se omogenizează, răzuind ocazional părțile laterale ale bolului.
Combinați piureul de cartofi și amestecul de conopidă într-un castron mare, amestecând până se amestecă bine.