Piure De Conopidă-Praz
Piureul de conopidă-praz este un fără gluten, primar și vegetarian rețetă cu 8 porții. O porție conține 40 de calorii, 3G de proteine, și 1g de grăsime. Pentru 71 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 9% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Un amestec de sare, pătrunjel, nucșoară măcinată și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Această rețetă din rețetele mele are 1 fani. Funcționează bine ca garnitură. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 20 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 81%. Acest scor este grozav. Încercați Piure De Praz De Conopidă, Piure De Dovleac Și Praz De Vară, și antipasti de pâine la grătar cu fasole albă și piure de praz pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Îndepărtați rădăcina, frunzele exterioare dure și vârfurile din Praz, lăsând 1 inch de frunze întunecate.
Tăiați în sferturi pe lungime. Feliați subțire prazul; clătiți bine și scurgeți.
Gatiti buchetele de praz si conopida in apa clocotita pentru a le acoperi intr-o cratita mare 10 minute sau pana se inmoaie; scurgere. Întoarceți legumele în cratiță și aruncați în tigaie la foc mare pentru a îndepărta excesul de umiditate.
Procesați legumele cu 1/4 cană de iaurt, în 2 loturi, într-un robot de bucătărie până la omogenizare, oprindu-vă pentru a răzui părțile laterale, după cum este necesar. Se amestecă pătrunjelul tocat și următoarele 3 ingrediente; transferați piureul într-un bol de servire.