Piure De Conopidă-Praz

Piure De Conopidă-Praz
Piureul de conopidă-praz este un fără gluten, primar și vegetarian rețetă cu 8 porții. O porție conține 40 de calorii, 3G de proteine, și 1g de grăsime. Pentru 71 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 9% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Un amestec de sare, pătrunjel, nucșoară măcinată și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Această rețetă din rețetele mele are 1 fani. Funcționează bine ca garnitură. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 20 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 81%. Acest scor este grozav. Încercați Piure De Praz De Conopidă, Piure De Dovleac Și Praz De Vară, și antipasti de pâine la grătar cu fasole albă și piure de praz pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Îndepărtați rădăcina, frunzele exterioare dure și vârfurile din Praz, lăsând 1 inch de frunze întunecate.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Varză Savoy Mică, Sau Varză Napa, Tăiată în Fâșii Groase De 2,5 Cm1 Varză Savoy Mică, Sau Varză Napa, Tăiată în Fâșii Groase De 2,5 Cm
2
Tăiați în sferturi pe lungime. Feliați subțire prazul; clătiți bine și scurgeți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Varză Savoy Mică, Sau Varză Napa, Tăiată în Fâșii Groase De 2,5 Cm1 Varză Savoy Mică, Sau Varză Napa, Tăiată în Fâșii Groase De 2,5 Cm
3
Gatiti buchetele de praz si conopida in apa clocotita pentru a le acoperi intr-o cratita mare 10 minute sau pana se inmoaie; scurgere. Întoarceți legumele în cratiță și aruncați în tigaie la foc mare pentru a îndepărta excesul de umiditate.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Lapte Cu Omega 3 Sau Lapte La ConservăLapte Cu Omega 3 Sau Lapte La Conservă
1-1/2 Lingurițe De Hrean Preparat, Scurs1-1/2 Lingurițe De Hrean Preparat, Scurs
Păstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 CmPăstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 Cm
1 Varză Savoy Mică, Sau Varză Napa, Tăiată în Fâșii Groase De 2,5 Cm1 Varză Savoy Mică, Sau Varză Napa, Tăiată în Fâșii Groase De 2,5 Cm
Echipamente pe care le vei folosi
450 G Cartofi Roșii Mici, Tăiați în Bucăți De 2,5 Cm450 G Cartofi Roșii Mici, Tăiați în Bucăți De 2,5 Cm
1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă
4
Se ia de pe foc.
5
Procesați legumele cu 1/4 cană de iaurt, în 2 loturi, într-un robot de bucătărie până la omogenizare, oprindu-vă pentru a răzui părțile laterale, după cum este necesar. Se amestecă pătrunjelul tocat și următoarele 3 ingrediente; transferați piureul într-un bol de servire.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1-1/2 Lingurițe De Hrean Preparat, Scurs1-1/2 Lingurițe De Hrean Preparat, Scurs
1/4 Cană De Grăsime De Porc1/4 Cană De Grăsime De Porc
1/4 Cană De Iaurt Cu Căpșuni1/4 Cană De Iaurt Cu Căpșuni
Echipamente pe care le vei folosi
Plus 2 Linguri De Apă Cu GheațăPlus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
Vinegretă De VerjuicVinegretă De Verjuic
6
Serviți imediat.
DificultateNormal
Gata În20 m.
Porții8
Scor De Sănătate46
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista