Piure De Cartofi Trufați
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de garnituri, așa că încercați piureul de cartofi trufați. Această rețetă servește 6 și costă 78 de cenți pe porție. O porție conține 397 calorii, 7g de proteine, și 30g de grăsime. Dacă aveți unt de trufe, cartofi de aur yukon, sare și piper kosher și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Ziua Recunostintei. 2 persoane au încercat și le-a plăcut această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 40 minute. Este o opțiune bună dacă urmați un gluten gratuit și FODMAP prietenos dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 45%. Acest scor este destul de bun. Încercați Piure De Cartofi Trufați, Piure de cartofi trufați cu Prosciutto și rozmarin, și Gratin De Cartofi Cu Piure De Trufe pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Curățați cartofii și tăiați-i în bucăți de 1 inch.
Puneți-le într-o cratiță mare, adâncă, acoperiți cu apă și aduceți la fierbere. Coborâți focul și fierbeți timp de 20 până la 25 de minute, până când este foarte fraged.
Scurgeți și întoarceți cartofii în cratiță.
Între timp, încălziți jumătate și jumătate și untul într-o cratiță mică la foc mediu până când untul se topește. De pe foc, adăugați untul de trufe și lăsați-l să se topească. Dacă untul nu se topește complet, încălziți ușor amestecul, dar nu lăsați trufele să gătească!Cu un mixer de mână, bateți cartofii fierbinți în oală până când sunt rupți. Bateți încet în cea mai mare parte a cremei de trufe fierbinți, parmezanul, 21/2linguri sare și 1 linguriță piper și bateți până când cartofii sunt groși și netezi. (Este posibil să aveți niște cremă de trufe rămase - rezervați-o pentru reîncălzire.)
Pentru a menține cartofii fierbinți sau pentru a-i reîncălzi, așezați-i într-un vas termorezistent așezat peste o oală cu apă fierbinte.
Se încălzește încet, adăugând mai multă cremă de trufe dacă cartofii devin prea groși. Condimentează după gust și servește fierbinte.