Piure De Cartofi Roșii

Piure De Cartofi Roșii
Piureul de cartofi de roșii este un fără gluten garnitură. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 7g de proteine, 8g de grăsime, și un total de 174 calorii. Această rețetă servește 8. Pentru 87 cenți pe porție, această rețetă acoperă 15% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Nu mulți oameni au făcut această rețetă și 1 ar spune că a ajuns la fața locului. Mergeți la magazin și ridicați pătrunjel cu frunze plate, căței de usturoi, unt și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Cu o lingură scor de 50%, acest fel de mâncare este solid. Rețete similare includ Piure de cartofi cu sos de roșii, Cod cu sos de roșii-măsline-Chorizo și piure de cartofi, și Fripturi De Ton În Sos Picant De Roșii Cu Piure De Cartofi.

Instrucțiuni

1
Așezați cartofii și usturoiul într-o cratiță mare și acoperiți cu apă ușor sărată. Aduceți la fierbere; acoperiți și fierbeți aproximativ 20 de minute sau până când o furculiță străpunge ușor un cartof.
Ingrediente de care veți avea nevoie
9 Căni De Cartofi Tăiați Felii9 Căni De Cartofi Tăiați Felii
1 Portocala, Coaja1 Portocala, Coaja
1 Lingurita De Sare Afumata Hickory1 Lingurita De Sare Afumata Hickory
Echipamente pe care le vei folosi
Sare Cușer, împărțită, Plus Mai Mult Pentru StropireSare Cușer, împărțită, Plus Mai Mult Pentru Stropire
2
Scurgeți cartofii și usturoiul. Se pasează cu un tocător de cartofi sau o furculiță până se omogenizează. Amestecați laptele, untul, pătrunjelul, ceapa verde, parmezanul și sarea. Îndoiți ușor roșiile.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Salată Verde Iceberg, Tăiată în Bucăți De 2 InciSalată Verde Iceberg, Tăiată în Bucăți De 2 Inci
Sos De Roșii Hunt's®Sos De Roșii Hunt's®
9 Căni De Cartofi Tăiați Felii9 Căni De Cartofi Tăiați Felii
Boccacini Proaspăt Cu Mozzarella, Fiecare Cu Diametrul De 1 InchBoccacini Proaspăt Cu Mozzarella, Fiecare Cu Diametrul De 1 Inch
Bulion De Pui Sau Bulion De Legume (sau Mai Mult După Cum Este Necesar)Bulion De Pui Sau Bulion De Legume (sau Mai Mult După Cum Este Necesar)
2 Masline Umplute Cu Piment2 Masline Umplute Cu Piment
1 Portocala, Coaja1 Portocala, Coaja
2 Căni De Brânzeturi Mărunțite Amestecate, Cum Ar Fi Brânzeturi Pentru Tacos2 Căni De Brânzeturi Mărunțite Amestecate, Cum Ar Fi Brânzeturi Pentru Tacos
1-uncie Muguri De Bambus, Tăiați în Sferturi1-uncie Muguri De Bambus, Tăiați în Sferturi
Echipamente pe care le vei folosi
Masher De CartofiMasher De Cartofi
DificultateMediu
Gata În45 m.
Porții8
Scor De Sănătate11
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista