Piure de cartofi mărar

Piure de cartofi mărar
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de garnituri, așa că încercați piureul de cartofi mărați. Această rețetă fără gluten și lacto ovo vegetariană servește 6 și costă 47 de cenți per porție . O porție conține 177 de calorii , 7 g de proteine și 5 g de grăsimi . Este perfect pentru Ziua Recunoștinței . 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 30 de minute . Mergeți la magazin și luați sare, brânză de vaci, brânză cheddar și alte câteva lucruri pentru a o prepara astăzi. Vă este adus de Taste of Home. În general, această rețetă obține un scor nu atât de grozav de 40% . Rețete similare includ cartofi noi cu mărar , cartofi ducesă mărar și un alt piure de cartofi simulat (conopidă piure) cu conținut scăzut de carbohidrați .

Instrucțiuni

1
Puneti cartofii intr-o cratita mare si acoperiti cu apa; se acopera si se aduce la fierbere la foc mediu-mare. Gatiti 10-15 minute sau pana se inmoaie; scurgere.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fulgi De Legume Mixte Sau După GustFulgi De Legume Mixte Sau După Gust
Vârfuri De Patiserie - Vârfuri Rotunde #4Vârfuri De Patiserie - Vârfuri Rotunde #4
Echipamente pe care le vei folosi
20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă
2
Transferați într-un castron mare.
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
3
Adăugați brânzeturile, untul, mararul și sarea; bate pana devine omogen si pufos.
Ingrediente de care veți avea nevoie
8 Căni De Bezele Miniaturale, împărțite8 Căni De Bezele Miniaturale, împărțite
Crengute De Marar Proaspat CuleseCrengute De Marar Proaspat Culese
Pâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără CrustăPâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără Crustă
DificultateNormal
Gata În30 m.
Porții6
Scor De Sănătate4
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista