Piure de cartofi Latkes cu dovlecei și mărar
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de garnituri, așa că încercați piure de cartofi cu dovlecei și mărar. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 5g de proteine, 6g de grăsime, și un total de 173 calorii. Această rețetă fără lactate servește 8 și costă 46 de cenți pe porție. Mergeți la magazin și ridicați piper, amidon de porumb, masă matzo și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Este perfect pentru Ziua Recunostintei. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Această rețetă este tipică bucătăriei evreiești. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 44%. Acest scor este solid. Încercați Latkes De Cartofi-Sos De Mărar, Latkes de cartofi-păstârnac cu hrean și mărar, și Gorgonzola piure de cartofi Latkes cu Jalapeincormalo Apple Relish pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Puneți cartoful într-o cratiță și acoperiți cu apă. Aduceți la fierbere. Reduceți căldura; fierbeți 15 minute.
Adăugați dovleceii și prazul și gătiți 6 minute sau până se înmoaie.
Scurgere. Întoarceți amestecul în tigaie; mash cu un masher de cartofi. Se răcește ușor. Se amestecă amidonul de porumb și următoarele 4 ingrediente (amidon de porumb prin ou).
Împărțiți amestecul de cartofi în 16 porții egale, modelând fiecare într-o pastă groasă de 1/2 inch. Dragă în masă matzo.
Încălziți 2 1/4 lingurițe de ulei într-o tigaie mare antiaderentă la foc mediu-mare.
Adăugați 4 chiftele; gatiti 2 minute pe fiecare parte sau pana se rumeneste. Repetați procedura cu uleiul rămas și chiftele.