Piure de cartofi dulci cu Marsala
Piureul de cartofi dulci cu Marsala ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde cutia de rețete de garnitură. O porție conține 299 calorii, 4G de proteine, și 6g de grăsime. Pentru 94 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 14% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 2. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten dieta. Este adus la tine de retetele mele. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați piper, vin marsala, lapte de unt și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. În general, această rețetă câștigă o scor spoonacular solid de 66%. Rețete similare sunt Talpă Menemsha cu crustă de alune cu sos de vin Marsala, piure de șalotă și legume pentru Bebeluși, Marsala A Bătut Cartofi Dulci, și Piure De Cartofi Dulci.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 42
Coaceți cartofii la 425 timp de 1 oră și 10 minute sau până se înmoaie; se răcește ușor.
Tăiați fiecare cartof pe jumătate pe lungime și scoateți pulpa. Aruncați piei.
Puneți cartofii și ingredientele rămase într-o cratiță mică; mash la consistența dorită. Gatiti la foc mic 2 minute sau pana se incalzeste bine.
Garnisiți cu cimbru, dacă doriți.