Piure De Cartofi Dulci Cu Arțar-Pecan
Maple-Pecan piure de cartofi dulci este un fără gluten, primar și vegan garnitură. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 2G de proteine, 5g de grăsime, și un total de 182 calorii. Această rețetă servește 4 și costă 1,25 USD pe porție. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Un amestec de băț de scorțișoară, cuișoare măcinate, coajă de portocală și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 67%. Acest scor este destul de bun. Încercați Brioșă Pan Arțar Pecan Gratine De Cartofi Dulci, Chifle de scorțișoară de cartofi dulci și Pecan cu glazură de arțar, și Piure de cartofi dulci cu Topping de praline de arțar Pecan pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 30
Așezați pecanele într-un singur strat pe o foaie de copt.
Coaceți aproximativ 10 minute sau până când pecanele sunt parfumate și încep să se întunece.
Se scoate din cuptor și se lasă deoparte.
Într-o cratiță mică, combinați siropul de arțar, coaja de portocală, bățul de scorțișoară și cuișoarele măcinate. Aduceți la foc mic.
Se ia de pe foc și se lasă să stea aproximativ 5 minute.
Scoateți ușor interiorul cartofilor dulci copți și puneți-l într-un castron rezistent la căldură. Folosind un tocător de cartofi sau o furculiță mare, zdrobiți până nu mai rămân bulgări.
Se încălzește în cuptorul cu microunde la maxim timp de 3 minute.
Scoateți bățul de scorțișoară din siropul încălzit și aruncați-l.
Se toarnă siropul peste piureul de cartofi dulci și se acoperă cu pecanele prăjite.