Piure de cartofi cu pătrunjel-unt de șalotă
Piureul de cartofi cu unt de pătrunjel-șalotă este un fără gluten garnitură. O porție conține 173 calorii, 4G de proteine, și 6g de grăsime. Pentru 33 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 7% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 8. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Ziua Recunostintei va fi și mai special cu această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Dacă aveți la îndemână cartofi de copt, lapte, pătrunjel și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 27%. Acest scor este destul de rău. Rețete similare includ Piure de usturoi și șalotă, Cartofi Piure De Usturoi, și Caramelizat-șalotă și piure de salvie.
Instrucțiuni
Topiți 1 linguriță de unt într-o tigaie mică la foc mediu.
Adăugați șalotă și gătiți 3 minute.
Se ia de pe foc și se răcește la temperatura camerei.
Combinați amestecul de șalotă, 3 linguri plus 2 lingurițe de unt și pătrunjel. Se amestecă până când amestecul este bine amestecat; acoperiți și răciți.
Puneți cartofii și usturoiul într-o cratiță și acoperiți cu apă; aduceți la fierbere. Reduceți căldura și fierbeți 25 de minute sau până când este foarte fragedă; scurgere. Întoarceți cartofii în tigaie.
Adăugați laptele și ingredientele rămase și bateți la viteza medie a unui mixer până se omogenizează.
Serviți piure de cartofi cu amestec de unt.