Piure De Cartofi Cu Hrean Piperat
Nevoie de o garnitură fără gluten și vegetariană? Piureul de hrean piperat ar putea fi o rețetă uimitoare de încercat. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 10g de proteine, 19g de grăsime, și un total de 464 calorii. Această rețetă servește 2. Pentru 86 cenți pe porție, această rețetă acoperă 17% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Nu mulți oameni au făcut această rețetă și 1 ar spune că a ajuns la fața locului. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Ziua Recunostintei va fi și mai special cu această rețetă. Dacă aveți lapte, unt, sare kosher și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 42%. Acest scor este solid. Rețete similare includ Piure De Cartofi De Hrean, Piure De Cartofi De Hrean, și Piure De Cartofi De Hrean.
Instrucțiuni
Puneți cartofii și sarea kosher într-o cratiță mare și grea și acoperiți generos cu apă rece. Se aduce la fierbere, apoi se reduce focul și se fierbe, parțial acoperit, până când cartofii sunt fragede, aproximativ 20 de minute.
Se scurge bine și se întoarce în cratiță.
Între timp, încălziți laptele și untul într-o cratiță mică până când untul este topit și laptele este fierbinte, dar nu fierbe.
Adăugați amestecul de lapte, împreună cu hreanul și piperul, la cartofi și amestecați cu un masher de cartofi sau furculiță (la consistența dorită). Se condimentează cu sare și se servește cald.
* Piureul de cartofi se poate face cu 2 zile înainte (fără hrean). Când este gata de servit, reîncălziți cartofii într-o cratiță grea la foc mic, amestecând hrean și, dacă este necesar, suficient lapte suplimentar pentru consistența dorită.