Piure De Cartofi
Nevoie de o garnitură fără gluten și vegetariană? Piureul de cartofi ar putea fi o super rețetă de încercat. O porție conține 205 calorii, 4G de proteine, și 9g de grăsime. Această rețetă servește 6 și costă 33 de cenți pe porție. Această rețetă din rețetele mele are 1 fani. Un amestec de sare kosher, unt, cartofi idaho și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. Ziua Recunostintei va fi și mai special cu această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 27%. Acest scor nu este atât de uimitor. Încercați Piure de cartofi de modă veche-faceți piure de cartofi de casă acasă, este ușor să faceți acest lucru cu acest lucru, Piureul de usturoi al lui Bennigan – este ușor să faci piure de usturoi, și Un alt Mock piure de cartofi (piure de conopidă)-low Carb pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Așezați cartofii într-o cratiță mare cu suficientă apă ușor sărată pentru a acoperi. Aduceți la fierbere, reduceți focul la minim, acoperiți și fierbeți 12 până la 15 minute sau până când cartofii se simt fragede când sunt străpunși cu o frigăruie de lemn.
Scurgeți și reveniți la tigaie.
Se agită la foc mic pentru a se usca ușor. Folosind un mixer electric (niciodată un robot de bucătărie, care face cartofii lipicioși), bateți cartofii până se omogenizează.
Adăugați untul în bucăți mici cu sarea și piperul și bateți până se topește.
Adăugați laptele, 1/4 cană odată, bătând până se omogenizează.
Dacă doriți să adăugați o varietate la piureul de cartofi, amestecați în oricare dintre următoarele: 3 linguri pesto; 4 uncii de brânză moale de capră și 2 linguri de ceapă tocată; 1 cap de usturoi prăjit; 6 roșii uscate la soare în ulei, tocate; 1/2 kilogram de varză sau varză, fierte și tocate și 1 până la 2 linguri de hrean tocat mărunt.