Piure De Bază
Piureul de bază ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten și vegetariană are 510 calorii, 7g de proteine, și 30g de grăsime pe porție. Această rețetă servește 6 și costă 78 de cenți pe porție. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați piper, smântână grea, cartofi roșii și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Ziua Recunostintei. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 50 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 38%. Acest scor nu este atât de uimitor. Rețete similare includ Piure De Bază, Piure De Cartofi Pufos De Bază, și Piure de cartofi de modă veche-faceți piure de cartofi de casă acasă, este ușor să faceți acest lucru cu acest lucru.
Instrucțiuni
Spălați și curățați cartofii, apoi tăiați-i în bucăți mari și puneți-i într-o oală mare.Acoperiți cartofii cu apă rece cu 1 până la 2 inci și adăugați o cantitate generoasă de sare. (Vrei ca apa să aibă gust de ocean.)
Așezați oala pe aragaz la foc mare.Odată ce apa fierbe, reduceți focul și fierbeți până când cartofii pot fi ușor străpunși cu un cuțit, aproximativ 20 de minute.
Scurgeți într-o strecurătoare și lăsați cartofii să se odihnească în chiuvetă în timp ce pregătiți untul și smântâna.
Combinați untul și smântâna în oala în care ați gătit cartofii. Gatiti la foc mic, amestecand, pana cand untul s-a topit si crema este fierbinte.Opriți focul și adăugați cartofii scursi. Folosind un masher de cartofi, amestecați până când cartofii sunt pufoși și cremoși. Condimentează cu sare și piper după gust.