Pitas Condimentat de vită și ceapă cu sos de pătrunjel
Pitas de vită și ceapă condimentată cu sos de pătrunjel este un fără lactate rețetă cu 4 porții. Pentru $3.2 pe portie, această rețetă acoperă 27% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 598 calorii, 22g de proteine, și 50g de grăsime. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 30 minute. Un amestec de carne de vită prăjită, zahăr, coriandru măcinat și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. Este adus la tine de Epicurious. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 67%. Acest scor este solid. Încercați Pitas de vită cu sos de iaurt, Pitas de vită curry cu sos de castraveți, și Carne de vită cu sos de ananas și pătrunjel pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Pur și simplu toate ingredientele sosului într-un blender până se omogenizează.
Prăjiți pitas pe raftul unui arzător cu gaz la foc mare, întorcându-se cu clești, până când este încălzit, dar încă flexibil (pitas poate pufni), aproximativ 1 minut, apoi înfășurați în folie pentru a se menține cald. (Alternativ, înfășurați pitas neprăjite în folie și încălziți-le într-un cuptor preîncălzit de 300 de grade F sau cuptor cu prăjitor de pâine.)
Încălziți 1 lingură de ulei într-o tigaie grea de 12 inci la foc moderat până când este fierbinte, dar nu fumează, apoi sotati jumătate de ceapă, amestecând ocazional, până se rumenesc, dar încă crocante, 4 până la 5 minute.
Transferați pe o farfurie mare. Saut restul de ceapa in 1 lingura ulei in acelasi mod si se transfera in farfurie (tigaie de rezerva).
Se amestecă împreună coriandru, chimen, sare și piper într-un castron. Se usucă carnea de vită și se aruncă cu condimente.
Încălziți 1 lingură de ulei în tigaie la foc moderat, apoi sotati jumătate de carne de vită, amestecând, până se rumenesc, dar încă roz în interior, 1 până la 1 1/2 minute.
Se transferă carnea de vită în farfurie cu ceapă, apoi se lasă carnea de vită rămasă în uleiul de lingură rămas în același mod.
Înjumătățiți pitas și umpleți cu carne de vită și ceapă.
Serviți sosul pe lateral.