Pita Fajitas necesită aproximativ 30 de minute de la început până la sfârșit. Această rețetă servește 4. Acest fel principal are 425 de calorii , 35 g de proteine și 21 g de grăsime per porție. Pentru 1,68 USD per porție , această rețetă acoperă 24% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Nu mulți oameni au făcut această rețetă și aș spune că a fost perfectă. Vă este adus de Taste of Home. Această rețetă este tipică bucătăriei mexicane. Mergeți la magazin și cumpărați brânză cheddar, ceapă, salsa și alte câteva lucruri pentru a o prepara astăzi. Cu un scor de 62% , acest fel de mâncare este bun. Fajita de pui cu pita , buzunare de pita umplute cu salată de crab și dip sănătoasă cu parmezan cu spanac și chipsuri de pita sunt foarte asemănătoare cu această rețetă.
Instrucțiuni
1
Într-o tigaie mare, fierbeți carnea de vită, ceapa și ardeii în ulei la foc mediu până când carnea nu mai devine roz; scurgere.
Ingrediente de care veți avea nevoie
O Măsline Verzi Sau Negre Fără Sâmburi De Bună Calitate, Tocate Grosier
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Jalapeno, Tăiat în Fâșii Subțiri
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, Decojiți
2
Adăugați salsa, sosul de grătar și chimenul. Se aduce la fierbere.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Slănină Dublu Afumată, Tăiată Cubulețe Mici
Ceapă Albă Sau Galbenă De Dimensiuni Medii, 1 Tăiată în Sferturi și 1 Tocată
Dientes De Ajo
3
Se ia de pe foc. Pune aproximativ 1/2 cană în fiecare jumătate de pita.