Pita De Porc Piperată

Pita De Porc Piperată
Pitas de porc piperat este un lactate gratuit rețetă cu 4 porții. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 32g de proteine, 9g de grăsime, și un total de 361 calorii. Pentru $2.29 pe portie, această rețetă acoperă 26% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. De la preparare până la farfurie, această rețetă durează în jur 20 de minute. Această rețetă de la Taste of Home necesită căței de usturoi, ardei prăjiți, ulei de măsline și pâine pita. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 56%. Acest scor este destul de bun. Rețete similare includ Pitas de porc piperat cu usturoi întins, Cotlet De Porc Piperat, și Cotlet De Porc Piperat.

Instrucțiuni

1
Într-un castron mic, combinați carnea de porc, uleiul, piperul și usturoiul; aruncați pentru a acoperi. Într-o tigaie mare, sotati amestecul de porc până nu mai este roz.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De Canola Pentru PrăjireUlei De Canola Pentru Prăjire
8 (U-12) Creveți8 (U-12) Creveți
2 (1 1/4 Kg) Muschii De Porc Tăiați Complet, Tăiați în 8 Bucăți2 (1 1/4 Kg) Muschii De Porc Tăiați Complet, Tăiați în 8 Bucăți
Crema Fara GrasimeCrema Fara Grasime
Echipamente pe care le vei folosi
Nucșoară Măcinată SauNucșoară Măcinată Sau
Răsuciți Funii De Lemn DulceRăsuciți Funii De Lemn Dulce
2
Adăugați ardei roșii;încălziți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Papaya (hawaian), Tăiat Cubulețe MiciPapaya (hawaian), Tăiat Cubulețe Mici
3
Se servește cu pâine pita.
Ingrediente de care veți avea nevoie
O Combinație A Celor 2O Combinație A Celor 2
DificultateNormal
Gata În20 m.
Porții4
Scor De Sănătate76
Revista