Piper Negru-Melasă De Rodie Curcan Glazurat

Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați curcanul glazurat cu melasă de piper negru-rodie. Această rețetă face 8 porții cu 1173 calorii, 134g de proteine, și 47G de grăsime fiecare. Pentru $ 4.01 pe portie, această rețetă acoperă 42% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și prietenos cu FODMAP dieta. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Mergeți la magazin și ridicați stocul de pui, sare și piper, curcan și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a consuma untul nesărat, puteți urma acest fel principal cu Budinca De Ciocolata Cu Lapte De Migdale ca desert. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. În general, această rețetă câștigă o scor spoonacular solid de 73%. Rețete similare includ Piper Negru-Melasă De Rodie Curcan Glazurat, Șuncă Afumată Cu Melasă De Rodie, Piper Negru Și Muștar, și Curcan la grătar cu glazură de rodie-piper negru.
Instrucțiuni
Urmăriți cum să faceți această rețetă.
Preîncălziți cuptorul la 450 de grade F.
Bateți împreună melasă de rodie, hrean, muștar, sare și piper negru măcinat grosier. Lăsați deoparte și lăsați să stea la temperatura camerei timp de cel puțin 30 de minute înainte de utilizare pentru a permite aromelor să se contopească.
Scoateți gâtul, inima și pipota din interiorul curcanului. Clătiți pasărea în interior și în exterior cu apă rece și uscați-o. Frecați întreaga suprafață a păsării cu untul și condimentați bine (inclusiv cavitatea) cu sare și piper. Strângeți curcanul și așezați pieptul pe un raft într-o tigaie mare de prăjire. Prăjiți aproximativ 45 de minute, până se rumenesc ușor. Reduceți căldura la 350 de grade F și continuați prăjirea, ungând cu o parte din bulionul de pui la fiecare 15 minute, timp de aproximativ 1 oră, cu 15 minute mai mult. (Un termometru cu citire instantanee introdus în coapsă ar trebui să înregistreze 160 de grade F.)
În ultimele 15 minute de prăjire, opriți ungerea cu bulionul de pui și periați întregul curcan cu 1 cană de glazură de rodie.
Scoateți curcanul din cuptor, periați cu glazura rămasă, cortul liber și lăsați să se odihnească cu 15 minute înainte de feliere.